Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 10. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprillVastuoluliste mõjudega päev. Võid tunda, et energiatase tõuseb, suureneb tahtejõud ja tegutsemistahe. Samas aga ilmnevad takistavad asjaolud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võta aega üksinda olemiseks. Seltskonnas võid end tunda justkui kõrvalejäetuna, mis võib valus olla. Hakkad endas kahtlema, analüüsid oma puudusi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tuleb väga hoolikalt jälgida, kellele ja mida sa räägid. Võidakse kahtlustada, et varjad tahtlikult infot, millega sa tegelikult isegi kursis ei ole.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tahaksid oma maailmavaatelisi ideid propageerida ja teostada. Võid olla veendunud, et sinu vaatevinkel on absoluutne tõde ja üritad seda teistelegi innukalt selgitada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Väga lähedaste sõpradega koos olles võib seltskondlik suhtlus meeldivaks kujuneda. Oled ehk veidi laisa võitu, sa ei viitsi üritusi ette valmistada, pigem naudid kõike toredat.

Neitsi

23. august – 22. september

Raske on end lõdvaks lasta. Sulle võib tunduda, et teised ei mõista sind. Asi võib olla selles, et sul on raske oma tundeid väljendada ja nii ei saagi keegi aru, mis su hinges toimub.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ilusad riided tunduvad ahvatlevad, eriti pildi peal ja kellegi teise seljas. Lihtne on ostukorvi täita ja arvet maksta, eriti internetipoes. Ehk aitab kriitiline sõber sul tagasi maa peale tulla.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Küllap tuleb palju suhelda, nii üritad oma mõtteid suunata kergete ja lõbusate teemade juurde. Suudad kõigile naeratada ka siis, kui sisemiselt end ebakindlalt tunned.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ambitsioonikus suureneb. Tunned end piisavalt targa ja võimekana, et püüelda kõrgemale. Paraku ei pruugi sa oma võimeid ega ka valitsevat olukorda päris realistlikult hinnata.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Jätka rahumeeli puhkuse lainel, naudi meeldivat seltskonda, eriti oma kallima lähedust. Ära lase töömõtteil oma pähe trügida ja kõike ilusat ära rikkuda!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Merkuuri ja Uraani sekstiil võib tuua huvitavaid mõtteid. Sinuni võib jõuda põnevat infot. Ka esmahetkel uskumatuna näivatel kuulujuttudel võib tegelikult tugev tõepõhi all olla.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Rahaasjadega seotud muremõtted viska kohe peast välja. Tegemist on puhkepäevaga, mil võiksid endale siiski lõõgastumist lubada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil tunned rõõmu ka väikestest edusammudest. Tervis püsib hea, kui sa just liialdustesse ei lasku. Õpingute alustamiseks või pikale reisile minekuks ei pruugi olla parim aeg. Hindad oma võimeid ja võimalusi üle, aega ei jää kõigeks, mida teha tahaksid. Ära killusta end, keskendu tähtsatele asjadele.