Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. veebruar 2019, 22:01

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 9. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tõenäoliselt tahaksid täna kuhugi sõita, mingite inimestega kohtuda, et nendega vesteldes huvitavat infot saada. Mõni kodune kohustus võib unarusse jääda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ära mine kaubanduskeskusse. Kui midagi ilusat sulle silma jääb, siis kähku see sinu ostukorvi ka rändab. Oled eriti laia joonega, ent pärast võtab maad kahetsus.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna on lihtne üle pingutada ja enesele liiga teha. Peaksid hoolega jälgima, mida endale suhu pistad, vastasel korral näksid pidevalt head-paremat.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Seksuaalsuhtes võib tekkida pingeid. Kõik ei lähe nii, nagu lootnud oled. Ära tee partnerile etteheiteid, hinda iseenda käitumist. Ehk sa ootad kallimalt liiga palju?

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled kohusetundlik ja teotahteline. Sulle tundub, et kodus kasvavad tegemised üle pea. Ehk tahad reisiplaani tühistada, kuna kardad, et sa ei jõua kohustusi õigeks ajaks täidetud.

Neitsi

23. august – 22. september

Keskendud elu meeldivale poolele. Tahad hetke kallima seltsis nautida, lõbutseda või veidike laiselda. Perekondlikud kohustused võivad aga selle plaani ära rikkuda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ära hakka ühendust võtma töökaaslaste või äripartneritega, lase neil puhkepäeva nautida. Teema, mis sind mõtteis kärsituks teeb, ei tundu homses valguses enam pooltki nii ärritav.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tahaksid lihtsalt vabalt võtta – toredate inimestega koos olla, sundimatult lobiseda, mida head süüa ja klaasikesegi võtta. Ent võib olla kohustusi, mida pead viivitamatult täitma.

Ambur

22. november – 21. detsember

Vaikimine on kuld, rääkimine vaid hõbe. Valid nüüd eriti hoolikalt, keda oma plaanidesse pühendada, kellele oma salamõtteist rääkida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hea meelega teeksid midagi oma kodu hüvanguks, parandaksid katki läinud asju või annaksid kodule värskema ilme. Samas su partner eelistaks puhkepäeva kahekesi veeta.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid tunnetada pereliikmete vastuseisu sinu püüdlustele. Ära lase ennast sellest väga segada, hoidu vaidlustesse laskumast. Kokkuleppeid sõlmida ei õnnestu, ent seisak möödub pea.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Juhul, kui elad koos vanema põlvkonnaga, võib see saada takistuseks armsamaga suhtlemisel. Võib-olla on ta solvunud ja tunneb ennast kuidagi kõrvalejäetuna ja õnnetuna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uue ringi stardipakul tasuks läbi mõelda töö ja karjääriga seotud plaanid. Edu on võimalik, aga see eeldab aega ja vaeva nägemist, põhjalikku planeerimist. Armastuses on õnne, ainult et sa ei tohi kaaslaselt liiga palju loota. Ise tuleb samuti tegutseda, kõige saadu eest midagi head vastu anda.