Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 8. veebruar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sõbrad on need, kellelt saad hinnalist infot ja vajalikke teadmisi, mis aitavad sul kaugeleulatuvaid tulevikuplaane teha. Ära kahtle oma võimetes, sea latt kõrgele.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Energiat on tohutult, sa ei kõhkle ka raskete ülesannete ees. Tead, et saad hakkama. Päev sobib ülemustega läbirääkimiste pidamiseks palga suurendamise teemal.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sulle tundub, et inimesed ei õpi kunagi, teevad endiselt vanu vigu ja ajavad rumalat juttu. Proovi asja rahulikult võtta, pisiasjade pärast vihastamine ei tee su tervisele head.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

See jutt, millega kallid kodused sind täna üllatavad, mõjub nagu sahmakas külma vett krae vahele. Ära solvu, lase asjal veidi settida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tunned, et mõõt on täis, nüüd sa lihtsalt pead suu puhtaks ütlema. Ehk hakkab sul sellest kergem, ent ei pruugi nii minna. Võib-olla hoopis kahetsed välja pahvatatud sõnu.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et töönädalast on mingi konflikt õhku jäänud. Seda oma mõtetes keerutades tundub olukord märksa hullem, kui see tegelikult on. Proovi kõik kiirelt ära klaarida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Lastega on raske ühisele nõule saada. Võid avastada, et nad saavad rahaasjadest hoopis teistmoodi aru kui sina. Tahaksid õpetada säästlikkust ja vastutustunnet.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Parem oleks mineviku sündmusi mitte meenutada. Meelde kipuvad tulema ebameeldivad asjad, millest mõtlemine on tarbetu ja rikub tuju.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on võimalik teha põhjalikke muudatusi nii isiklikus elus kui ka tööalaselt. Kasutada on tugevad energiad ning sa oled suuteline neid ohjama.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Hea päev pikemat aega vaevanud kahtluste ja kõhkluste lõplikuks seljatamiseks. Minevik ei ole selleks, et põdeda, seal tuleb võtta teadmised, kogemused ja oskus ennast analüüsida. 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Parim osa päevast on õhtu. Siis tunned end reipalt, tahad inimeste hulgas olla. Vältida tuleks rahaasjade ajamist sõpradega. Materiaalsete väärtuste teemadel võib tekkida vaidlus.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Armastuses võib vedada. Pole välistatud, et ammune sõber tunnistab, et on sind juba aastaid salamisi armastanud ning sul tekib äratundmine, et just tema ongi see ainus ja õige.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Töisest edasipürgimisest võib saada aasta põhiteema. Ära kujuta endale ette, et suudad kindlusi tormijooksuga vallutada! Vaja on palju tahtejõudu ja enesedistsipliini, edasi saad liikuda samm sammult. Tervist tuleb hoolega hoida, vältida ülepingutamist ning leida aega ka lõdvestumiseks.