Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 7. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võid olla küllaltki kärsitu, kipud pähe turgatavaid mõtteid kohe välja ütlema ja teed seda üsnagi kriitilisel, noomival toonil. Proovi enne suu avamist kümneni lugeda!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Keegi üritab sulle oma tahtmist peale suruda ja teeb seda üsna agressiivsel moel. Kui sa samal viisil vastad, võib minna sõnasõjaks, millesse saab kaasatud veel keegi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sinu ja partneri arusaamad on erinevad, mõtted liiguvad eri liini pidi. Väga raske on teise mõttekäike mõista. Suudad seda teha, kui asud kõrvaltvaataja rolli.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tee tööd, siis tuleb ka edu ja raha. Igapäevastes töökohustustes annab midagi paremaks muuta, näiteks töökorraldust tõhustada, ülesandeid kolleegidega toimivamalt jagada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul lihtsalt veab, uksed avanevad kui iseenesest. Üliheas seisus on kõik suhetega seonduv – nii armastatuga kui sõpradega koos olles tunned, et sul on elus tõeliselt vedanud.

Neitsi

23. august – 22. september

Ärkamine kallima kaisus võib kujuneda kirglikuks. Naudi seda, ent hoia kontrolli all sõnad, mida talle seejuures kõrva sosistad. Mingi mõtlematu väljaütlemisega võid kõik ilusa hetkega rikkuda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hoia silmad ja kõrvad lahti – võid saada üliolulist infot, mis aitab sul tööasjus otsustavaid samme planeerida. Võimalusi on mitmeid, need tuleks kiiresti ära kasutada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Vali ise, millesse tahad täna panustada: nii rahaasjus, suhetes kui ka karjääri vallas on võimalik teha edasiviivaid käike. Kindel on ka su seljatagune.

Ambur

22. november – 21. detsember

Positiivsete asjaolude kokkulangemine annab harvaesinevaid võimalusi. Ehk tehakse pakkumine minna reisile, millest seni isegi unistada ei osanud.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Igasugused ühiskondlikud teemad tõmbavad sind käima. Ehk on täna kuuldud uudised sellised, et pead vajalikuks sõna sekka põrutada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Täna on harukordne päev, mis pakub võimalusi vaat et igas eluvaldkonnas. Ära lase sel päeval niisama rahulikult mööda libiseda, kasuta aeg maksimaalselt ära!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tööalaselt eriti jõulist edasiminekut tõotav päev. Kui tegutsed firma huvide nimel ja oled valmis tublisti panustama, võib terendada jõudmine järgmisele karjääriastmele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on märkimisväärseid võimalusi pakkuv aasta, jätkugu sul vaid tarmukust see aeg maksimaalselt ära kasutada. Armuasjus on õnne, suhe võib areneda abieluni. Sõbrad on sind pidevalt toetamas. Karjääriedule on samuti lootust, kusjuures vanema põlvkonna sugulaste tähelepanekuid ja soovitusi tuleks tööasjus täitsa arvesse võtta.