Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. veebruar 2019, 21:43

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 6. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Lahkhelid võivad puhkeda grupis, mille liikmed peaksid mõttekaaslased olema. Ära võta seda traagiliselt – iga inimese suhtumine võib olla veidike erinev.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Asjalood on segased, kui su era- ja töösuhted on põimunud. Kui töötad kallimaga samas kollektiivis või tegutsete koos ärimaastikul, võib sellega seoses puhkeda mingisugune tüli.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pead mõtlema eeskätt oma tervisele. Kui sind üritatakse võõrasse konflikti kaasata, astu heaga eemale. Liigne ärritumine ei mõju sulle sugugi hästi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Lastele tuleb tähelepanu pöörata. Eriti juhul, kui nad paistavad tujust ära või omavahel kaklema kipuvad. Sina oled täiskasvanu, pead olema vanem ja targem.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sulle võidakse öelda, et sinu töövõtted on vanamoodsad. Solvumise ja vaidlemise asemel võiksid uurida, kuidas siis asjad kõige kaasaegsemal moel peaks käima.

Neitsi

23. august – 22. september

Parem oleks tööl teha seda, mida hästi oskad ning hoiduda oma nina teiste asjadesse toppimast. Juhul, kui sind segatakse ja survet avaldatakse, tuleb sellele vastu astuda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kisub intellektuaalseks vaidluseks. Tundub, et mõned inimesed teevad lolle otsuseid. Neist otsustest aga sõltub omakorda teiste käekäik, mistõttu tunned, et pead võitlema.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võib selguda, et lapsed on asjadest kuidagi omamoodi aru saanud ja mingi segaduse kokku keeranud, mida sinul rahulikult lahendada tuleb, ehkki oled vihast lõhkemas.

Ambur

22. november – 21. detsember

Vanemad saavad asjadest omamoodi aru. Muidu võiks sellega veel leppida, aga vägisi kipuvad nad oma arvamust peale suruma ja sulle isiklike suhete vallas nõu andma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Minevikuprobleemid kipuvad esile. Mõtlesid küll, et need on ammu lahendatud, aga võib selguda, et mis sinu jaoks unustatud, on kellegi teise jaoks veel väga oluline.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid olla segatud ägedasse võimuvõitlusesse. Isegi kui probleem ei ole sinust algust saanud, ei ole sul võimalik kõrvale astuda. Neutraalset positsiooni sulle ei võimaldata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Loominguline tegevus edeneb hästi. Aga oled relvitu, kui keegi tuttavaist ootamatult terava teema üles tõmbab. Sinul pole tahtmist kellegagi vaidlema või kaklema hakata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Sinule meeldivad väljakutsed ja võitlusrikkad olukorrad. Uuel aastaringil saad rohkesti võimalusi mugavusstsoonist välja tulla, oma jõudu, mõistust ja võimeid proovile panna. Tööalaselt käib tihe rebimine tugevate konkurentidega. Oma pehmemat poolt näitad armusuhteis.