Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. veebruar 2019, 22:00

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 5. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Minevik ja olevik põimuvad huvitaval viisil. Kunagi toimunu võib taas korduda, ent asjaolud on nüüd teised. Saladused võivad päevavalgele tulla.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sind köidab põnevus ja vaheldus, eelistad uute sõprade seltskonda vanade tuttavate ringile. Võib alata armusuhe, mis toob värskust su ellu, ent ei pruugi kaua kesta.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Hea päev mõtete vahetamiseks inimestega, kellega on sarnane maailmavaade. Võite rääkida poliitikast, filosoofiast ja religioonist ning jõuda keskustelu kaudu ootamatute järeldusteni.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui sul on kindel partner, võtke koos ette retk kohta, kus te varem käinud ei ole. Või hoopis minge koolitusele, et üheskoos uusi teadmisi omandada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Saad surnud punktist üle. Takistustest õnnestub vabaneda, kui proovid originaalset lahendusviisi. Infot, mis täna sinuni jõuab, saab rakendada muudatuste tegemiseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Huvitavat infot võid täna kuulda laste suust. Olgu need siis sinu oma järeltulijad või kasvõi tänaval juhuslikult kohatud lapsed – see, mida nad räägivad, on tähelepanuväärne.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui mõtled oma suhtele, siis vaevalt sa seda päris stabiilseks nimetada saad. Iga päev võib kaasa tuua midagi üllatavat, tänased arengud peaks aga kindlasti positiivsed olema.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ehk on koduga seotud kohustusi, mille täitmine ühisel jõul koos pereliikmetega kiiresti õnnestub. Ka tööasjus muudatuste tegemiseks saad head nõu oma perelt.

Ambur

22. november – 21. detsember

Poes või internetiavarustes võib silma jääda kaup, mis paistab sinu jaoks põnev ja ahvatlev. Enne raha välja käimist võiksid kelleltki lähedaselt arvamust küsida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemises on kergust ja värskust – puutud kokku põnevate inimestega, kellele sul on hulk küsimusi. Kui julged uudishimutseda, saad nii mõndagi huvitavat teada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Täna läheb ehk korda ühe salajase unistuse täide viimine. Asi on eeldatavasti seotud armusuhetega. Sul on täna julgust katsetada, ilma et pelgaksid läbikukkumist.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ammust tööd tehes ilmneb mingi üllatav nüanss. Ehk teed nüüd vana asja koos uute kaaslastega, kelle ideed on teistsugused ja see annab tegevuselegi uue hingamise.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uus ring tuleb põnev eelkõige suhete vallas. Ehkki sulle vahel tundub, et teised sinuga manipuleerivad, on jäme ots sinu käes. Sul tuleb aru saada, et oma elu saad eelkõige ise suunata. Ka see, kuidas arenevad su suhted, on sinu otsustada. Anna võimalus sellele, kes sinust päriselt hoolib. Ära ürita kättesaamatut.