IngaVideo: Tatjana Iljina
Üritused
3. veebruar 2019, 01:48

ÕL VIDEO | Inga: lavaline esitus võttis mind võhmale! (19)

„Äkki [ma võlusin] eesti keelega. Tuleb välja, et see on meie „Eesti laulul“ juba üsna suur haruldus,“ mõtiskleb oma trumpide üle looga „Milline päev“ „Eesti laulu“ finaali pääsenud Inga.

Lauljatar tunnistab, et vältis terve päeva õhtustele poolfinaali tulemustele mõtlemist, sest ei tahtnud pettuda. „Samas poleks ma nagunii pettunud, sest juba see, et täna siin oleme, on äärmiselt tore. Ma ei tea, kas see on hea või halb, aga mul oli terve päeva üsna rahulik tunne. Ma olin lihtsalt õiges kohas. Loomulikult tahan saada edasi ja võita – ma ei varja seda. Aga lihtsalt tundsin, et olen õiges kohas,“ räägib ta.

Inga esitas laval lisaks laulule ka efektse tantsunumbri. „Jah, see võttis mind võhmale,“ tunnistab ta. „Tantsimine oli minu jaoks selle numbri kõige keerulisem osa. Tahad ju endast anda 200 protsenti ja nii kipudki tegema seda, et teine salm algab, aga mis kopsudes alles jääb, on küsimus. Üritasin leida endas selle balansi, et saan anda endast palju, aga samas looga edasi minna,“ lisab Inga.

Vaata edasi videost!