Üritused
1. veebruar 2019, 03:56

ÕL VIDEO | „Eesti laulu“ finalist Victor Crone: see on parim sünnipäevakingitus! (3)

„Mu emotsioon on praegu segu kõigest – olen natuke väsinud, aga samal ajal ka elevil. Peamiselt olen ma muidugi õnnelik,“ sõnas Victor Crone vahetult pärast „Eesti laulu“ poolfinaali, kui ta oli saanud rõõmu-uudise, et on pääsenud finaali.

Victor ei mäletanud täpselt, mis oli tema viimane mõte enne lavale minekut. „Kui sa sellisele lavale lähed, siis on kõik natuke udune. Tead, et oled harjutanud. Ma mäletan seda, et mul oli laval lõbus ja adrenaliin tuli sisse.“

Küsimusele kas midagi ka nihu läks, vastas Victor, et mõned noodid võinuks küll paremini välja tulla, sest hääl oli natuke ära. „Aga üldiselt oli kõik hästi. Mul oli lõbus ja rahvas oli imeline – see tegi kõik heaks.“ Kas Eestis valitsev pakane on Victori häälele liiga teinud? „Võis teha jah. Ma tulin siia suvejakiga. Siis oli väljas null kraadi ja järsku oli -18. Aga kõik on korras,“ rahustas ta.

Seda, et ta võiks finaali jõuda, Victor ei oodanud. „Ma teadsin, et meil on hea laul, kuid mul polnud aimugi, kuidas Eesti inimesed hääletavad. Aga ma olen tõesti õnnelik,“ kinnitas Victor. Mees rääkis ka, et kui esialgu öeldi välja žürii lemmikuid, siis ta ei saanud päris täpselt aru, mis toimub, kuid ühel hetkel tuli teadmine, et nüüd on pool teed käidud. Kui ta aga poolfinalistina välja hõigati, oli rõõm muidugi suur. „Mu emotsioon oli ilmselt mu olekust näha. Hüppasin seal ringi. Suur kergendus oli, muidugi.“

Victoril oli neljapäeval, esimese poolfinaali päeval ka sünnipäev. Kas finaalipääs oli tema elu parim sünnipäevakink? „Muidugi, kindlasti oli. Sõbrad juba ootavad mind lava taga et midagi teha.“ Victorile olid Eestisse kaasa elama tulnud ka ema, isa, õde, nõbu ja mõned sõbrad, ning pärast Tartu ülikooli spordihoonest pääsemist mindigi tähistama.