Puuduta mind TTV ja Õhtuleht saade "Puuduta mind" Sirje Presnal, nõid Helve, nõid Liina, Lea Dali LionFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
31. jaanuar 2019, 10:43

„PUUDUTA MIND“ 63. SAADE | Nõiad Helve ja Liina soovitavad armastust maagiaga mitte meelitada (4)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks alternatiivse maailmavaate ja tegevusväljaga inimesed. Jutustame müstilisi lugusid, arutleme, viskame õhku küsimusi, ennustame ja spekuleerime, kuid ei paku lõplikku tõde. Täna õhtul räägivad selgeltnägijasaatest tuntud nõiad Helve ja Liina armumaagiast. Selgub, et sellega on lood oi-oi kui hullud.

Armumaagia ei ole sugugi süütu lõbu, pärast mida „armastajad“ elavad õnnelikult elu lõpuni. Kuigi kirge võib sellises vägisi kokku pandud suhtes olla kapaga, on õnn seal väga harv kaaslane.

Nõidadel on tulnud lahendada üksjagu halvasti lõppenud armumaagialugusid: kord kasutas naine armumaagiat mehe peal, kes osutus vägivaldseks, ning sulni kooselu asemel pidi naine taluma peksu ja alandust, teine kord pandi armuloits kättemaksuks eaka proua peale, kes armus noormehesse, kes võinuks olla tema lapselaps.

Räägime saates ka sellest, kuidas ohutul moel armastust ligi meelitada ning olemasolevasse suhtesse harmooniat luua.

Saadet juhivad Õhtulehe ajakirjanik Sirje Presnal ning muusik Lea Dali Lion.

Saade „Puuduta mind“ on neljapäeva hilisõhtuti Tallinna TVs (kordusega reede hommikul). Sama saadet saab uuesti vaadata nädal hiljem neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebi- ja Facebooki lehel. Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida Soundcloudist.