Video: Lugejavideod
Müstika
30. jaanuar 2019, 15:20

VIDEOD | Peterburi maanteel jooksis lahtiselt kari hobuseid (11)

Peterburi maanteel kappas täna pärastlõunal lahtiselt vastasuunavööndis kari hobuseid. Üks loom sai ka vigastada.

Õhtulehe lugeja sõnul sõitis ta Tallinnast Maardu suunas, kui märkas, et talle jooksevad vastu kolm hobust. Loomi on märganud ka politsei, kes üritab neid kinni pidada. 

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro ütles, et täna kella 14.40 ajal sai politsei mitmeid teateid selle kohta, et Tallinna-Narva maanteel või selle ääres kappab seitse hirmunud hobust, kes kella 15.05 ajal õnnestus koos omanikuga hobused talli tagasi suunata.

"Kella 15 ajal oli üks hobune aga otsa jooksnud sõiduautole Toyota. Keegi õnneks viga ei saanud ja autojuht ning hobuse omanik said omavahel kokkuleppele," ütles Kahro.

Hobuste omanik Veronika kinnitas Õhtulehele, et hobused on kinni püütud ning elusa ja tervena kodu tagasi. "Aga seda, kuidas nad välja said, ma öelda ei oska," ütleb ta. "Aed oli täiesti katki joostud ja mul kodus olnud inimesed nägid kui nad välja tulid. Hobused olid täiesti paanikas olnud," teab Veronika öelda.

Mis võis loomi niivõrd hirmutada, naine öelda ei oska. "Ühtegi inimest, koera või teist looma siin olnud ei ole. Ma arvan, et nad võisid omavahel kaklema minna," spekuleerib ta üksnes.

Kuidas on sõiduautole otsa jooksnud hobuse tervis, ütleb Veronika, et hetkel tundub loomaga kõik korras olevat. "Ta riivas tee äärde parkinud autot ja õnneks hetkel tundub, et kõik on temaga korras," kommenteeri ta. 

Kella 16 ajal oli Veronika sõnul juba aed ära parandatud. "Praegu tüdrukud jalutavaid hobuseid maha ja nad lähevad kohe õue tagasi," lisas Veronika.