NubluFoto: Erlend Štaub
Saund
30. jaanuar 2019, 15:07

KUULA | Nublu pilkab uues loos Kanal 2 valikuid (17)

Hiljuti Eesti Muusikaauhindadel aasta meesartisti auhinnaga pärjatud mõminaräppar Nublu avaldas fännide meeleheaks uue loo.

Lugu kannab pealkirja "Vigla Show" ning räägib Kanal 2st ja hiljuti selles telekanalis toimunud muudatustest. Samuti palub räppar, et ETV või TV3 võtaksid Robert Rooli enda tiiva alla. "Nublu on laadna ja äge vend, rokkigu edasi ja hoidku hiphopi lippu sama kōrgel edasi!" ütleb Rool ise Õhtulehele kommentaariks.

Nublu avaldas juba nädalavahetusel oma Facebooki kontol postituse, milles pilkas Kanal 2 otsust hakata pea kõiki oma saateid ise tootma. "Täna öösel lülitati Kanal 2 peamajas välja küte. Põhjus: Kanal 2 ei kavatse enam toasoojust sisse osta, vaid hakkab seda ise tootma. Seetõttu palutakse kõikide (ka endiste) kanali vaatajate abi küttepuude leidmisel. Kellel vähegi võimalik, palun toimetada kõik üleliigsed halud Kanal 2 kontorisse aadressil Maakri 23a, Tallinn. Oodatud on ka villased sokid, sallid, soe pesu jms. Märgakem üksteist raskel ajal!"

Mõnda aega pärast loo ilmumist kirjutas Imre Kaas Twitteris, et "Reporteri" toimetust on loo tõttu tabanud elevus. Kommenteerija küsimusele, et mis tunne on, vastas Kaas aga: "Nagu oleks nõgestega laks-laks üle tuharate saanud."