Ozzy OsbourneFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
30. jaanuar 2019, 10:09

TERVIS TUKSIS: muserdatud Ozzy Osbourne jätab Euroopa turnee ära (2)

Ozzy Osbourne (70) teatas fännidele kurba uudist: ta peab arstide käsul oma Euroopa turnee ära jätma.

Legendaarne rokkar pidanuks 24. veebruaril esinema Helsingis, kuid šõu jääb ära nagu ka teised Euroopa kontserdid, teatab lltalehti.

Esmalt teatas Ozzy, et Euroopa turnee esimesed neli esinemist jäävad ära gripi tõttu. Kuid nüüd saabus sotsiaalmeediasse uudis kogu kontserditurnee tühistamisest.

„Olles uuesti oma arstiga kohtunud, diagnoositi Osbourne'il äge ülemiste hingamisteede nakkus, millest arsti hinnangu kohaselt võib areneda kopsupõletik, arvestades kontsertide energilisust ning pikka reisigraafikut läbi Euroopa karmidel talvistel ilmastikutingimustel,“ seisab rokkari Facebooki lehel.

Ozzy kinnitab fännidele, et on turnee ärajäämisest muserdatud.

„Mu on selline tunne, et kõik, mis ma oktoobrist saadik puudutanud olen, muutub s**aks. Esmalt pöidla stafülokokkinfektsioon, nüüd siis grippi ja bronhiiti haigestumine.“ Muusik palub andestust oma truudelt fännidelt, aga ka kogu bändilt ja meeskonnalt ning soojendusesinejalt Judas Priestilt. Ozzy lubab, et tema ja Judas Priesti ühisturnee ei jää toimumata. Selle algus on planeeritud septembrisse. „Palun kõigilt veel kord vabandust. Jumal õnnistagu teid.“