Inimesed

Kümned Jacko ohvrid võtavad peagi sõna? (9)

LISA KOMMENTAAR

justiceformj30. jaanuar 2019, 23:18
Michael Jacksonil oli nahahaigus vitiligo mis võttis ta nahalt pigmendi ja jättis alles valged laigud, meigiga ta proovis varjata valgeid laike kuna tundis piinlikkust. Ta tegi oma ninal kaks ilulõikust ja lasi oma lõuga muuta. See oli kõik. Ta välimust muutis ka palju see, et ta võttis tantsimisega palju kaalust alla ja ei olnud enam tusasem kui lapsena. Meedias liiguvad Jacksonist ringi pildid mida on kõvasti muudetud, et ta tunduks rahvale imelik. Tabloidid teevad meelega nii.
Michael Jakcsoni kirev eraelu29. jaanuar 2019, 22:40
Kas on tõesti usutav, et täiskasvanud mees, kes suhtleb ainult murdeeelses eas poisikestega, ei ole pedofiil? Seda on kohustatud raske raha eest uskuma vaid Jacksoni advokaat või äärmiselt naiivsed inimesed.
Kuidagi imelik 27 aastat hiljem rääkida... USA on imelikude maa29. jaanuar 2019, 16:41
Mis USAs ongi imelik komme tuleme hiljem välja ja siis saab money money money! Eelmine aasta oli Naistel mingi imelik kiiks, 20 aastat hiljem teatavad naised et resisöörid ja mees näitlejad kabistasid mind.
koTkas29. jaanuar 2019, 16:26
Muidugi torgime surnuid ning muidugi usume kinnisilmselt faktidest mis BBC ,CNN, CBS jms. kirjutanud. Tehke ise enda uuringud ning järeldused, vast avardub mingi uus maailmavaade kellelegi.
to ausmees29. jaanuar 2019, 13:54
"Michael Jackson bleached his skin to “erase his memory” of his alleged abusive father, Joe Jackson, according to the physician Doctor Conrad Murray.". Jackol oli üle saja plastilise operatsiooni ja tegemist oli sõltlasega, erinevad põhjused. Kas Jacko valetas sadu kordi, et ta ei ole operatsioonil käinud ja end mitte valgendanud või oli tegemist yhe reporteriga, kes "oli osav" ja vajutas "nuppudele". Kõik teavad, et Michale Jackson oli psüühiliselt ebastabilline enda välimuse suhtes. See ei tähenda, et ta oli mõrvar, vägistajam pedofiil jne. Ausmees on hea näide, kuidas tekivad muinasjutud.
ausmees29. jaanuar 2019, 13:30
Ei olnud pedofiil muidugi. Samuti nagu ta väitis, et pole nahka valgendanud. Ega ega nina opereerinud. Viimased faktid juba räägivad enda eest, et tegemist on süüdimatu sarivaletajaga.
Peatselt saabub aeg29. jaanuar 2019, 12:45
...mil õhtuleht vabandab Michael Jacksoni ja tema fännide ees!
õhtulehk29. jaanuar 2019, 12:39
püüa tuult väljal oli või ei olnud ma ei usus midagi,praegu on moes ka naiste süüdistused ,et neile tehti liiga 50 aastat tagasi.nüüd siis saab surnud Jackson veel haua taha süüdistusi. Võeh,õhtuleht jäta järgi
mitte29. jaanuar 2019, 11:09
keegi ei vôta sôna.... Jacko oli mônusalt vierdo, kuid mitte lastepilastaja