Anne ja Gunnar LohoFoto: TIINA KÕRTSINI
Inimesed
29. jaanuar 2019, 13:52

Avalik musta pesu pesemine! Anne Loho abielust Gunnar Lohoga: ma ei tahtnud enam selle hirmu all elada (161)

„Elu teeb keerdkäike," ütleb lauljatar Anne Loho telefoni vastu võttes. Täna teatas ta sotsiaalmeedias, et on otsustanud oma abikaasast Gunnar Lohost lahku minna.

„Elu teeb keerdkäike," ütleb lauljatar Anne Loho telefoni vastu võttes. Täna teatas ta sotsiaalmeedias, et on otsustanud oma abikaasast Gunnar Lohost lahku minna.

„Iga asi saab kunagi otsa. Üritasin seda rahulikult selgeks teha, aga kuna see oli ühepoolne ehk minupoolne otsus, siis on arusaadav, et teine pool niimoodi reageerib.” Anne oli sunnitud lõpetama oma senise töö lauljana. Kuna Gunnaril ja Annel olid lisaks ühisele eraelule seotud ka tööelu, siis oli Anne sunnitud lõpetama enda senise töö lauljana, kuna mees on otsustanud võtta naiselt ära kogu lavatehnika.

„Kahju, et ta ei mõista, et rahulikke variante on ka olemas,” räägib Anne. „Aga ma ei tahtnud enam selle hirmu all elada, mida pidin tundma: öised ülevalolekud mingite asjade arutamiseks. See elu ei olnud enam normaalne.”

Muusikaprodutsent Gunnar Loho selgitab juhtunu tagamaid ja leiab, et naine on ise selleks kõik teinud, et pikaajaline abielu sellesse punkti jõuaks. „Ta on ise selleks kõik teinud. Olen 2 aastat kannatanud ja surve all olnud, aga pere on vaja toita ja lapsi on vaja kasvatada.”

Mehe sõnul on ta pidanud suhte ajal palju jama kuulma ja nägema. Jama all peab mees silmas abieluväliseid suhteid. „No loogiline, et tal oli teisi kaaslasi,” räägib Gunnar. „Pidime tegema ühisavalduse, et lõpetame selle jama ära.” Initsiatiiv teha ühisavaldus Facebookis oli tulnud Annelt. „Mina ei tahtnud midagi teha. Küsisin, kas ta tahab kuulsaks saada, milleks seda vaja on?”

 

Edasi lugemiseks: