Foto: Kuvatõmmis/ Kanal 2
Tele
28. jaanuar 2019, 21:42

„Õhtu!” alustas! Uus saade on energilisem ja särtsakam (4)

Muutuste tuules Kanal 2 sügishooajal alustanud „Hommik!” teatas veidi enne hooaja lõppu, et uuest aastast läheb selle asemel eetrisse hoopis „Õhtu!”. Täna oligi eetris esimene saada. Otsesaadet juhtib juba tuttav trio – Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool.

Võrreldes „Hommikuga!” on uus saade energilisem. Lisaks muutunud stuudiokujundusele, on erksamaks läinud ka värvid. Varasema, pigem lihtne ja tagasihoidlik, stuudio on nüüd värvilisem ning hubasem.

Ühele mõnusale õhtusele meelelahutussaatele omaselt koosneb see nii päevakajalisemate teemade käsitlemisest, nagu näiteks poliitika, kui ka lustakamaid lugusid. Näiteks panevad saatejuhid ennast proovile muusikakollektiivides. Eetriaega täidavad ka reportaažitüüpi lood. Teatud asjades saab paralleele tõmmata ka ETV ekraanil jooksva „Ringvaatega”, sest laias laastus on oma olemuselt saated vägagi sarnased.

Avasaates pandi otsekaamerate ees debateerima Isamaa ridades kandideeriv Raivo E. Tamm ja Sotsiaaldemokraatidega liitunud Andrus Vaarik. Külastati sotsiaalmeedia staari Erna Huskot, vesteldi stuudios Ingrid Männi ja Laura Põldverega sotsiaalmeediaga kaasas käivast variküljest. Musitseeriti koos ansambliga Traffic ning tehti veel hulgaliselt nalja.

Tuleb tunnistada, et telekavas kirjas olev saatetutvustus vastab suures osas tõele. Tegemist on informatiivse meeleolu loova otsesaatega, mis võtab väsitava ja raske päeva kokku ning tõepoolest loob õhtusse positiivust ning toob muige näole.