Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste ehk duo Púr Múdd Foto: Promomaterjal
Inimesed
28. jaanuar 2019, 15:38

VIDEO | Púr Múdd andis välja remiksi Stefani „Eesti laulu“ võistlusloost „Without you“

Púr Múdd juhtfiguuri Oliver Rõõmuse sõnul on Stefani lugu väga emotsionaalne ning ilus. "Seda lugu kuulates, nägime kohe sellest ka enda versiooni."

"Meil on hea meel teatada, et Púr Múddil on väljas uus lugu, remix "Eesti laulul" osalevast Stefani loost "Without You". 

"Kuna osalesime ka ise "Eesti laulu" konkursil 2016. aastal, siis hoiame siiani konkursil silma peal," räägib Rõõmus. "Remixi tegemise mõte tuli meil kohe kui seda lugu kuulsime. Meile väga meeldis selle laulu meloodia ja eriti Stefani vokaalid. Kuna tegu oli ballaadiga, siis tundus algusest peale väga huvitav sellele kiirem ja nii-öelda raadiolikum versioon teha."

 

Põnev fakt on see, et nii Púr Múdd kui Stefan on Viljandist pärit. Just Viljandist moodustas Stefan ka ansambli Vajé, kellega eelmisel aastal saavutati "Eesti laulul"  kolmas koht. Nüüdsest aga on 21aastane noormees keskendunud soolokarjäärile.

Laul ilmestab ka hästi Púr Múddi uut muusikalist suunda. Järgmistel kuudel on Púr Múddil ka tulemas välja singlid rahvusvaheliste plaadifirmadega Armada Music ja Spinnin Records.

Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste asutatud duo Púr Múdd on Eesti uuema põlvkonna üks edukamaid popmuusika projekte. Lisaks populaarsusele kodumaal, on nad ennast järjest rohkem kehtestamas ka Eesti edukaima rahvusvahelise muusikaprojektina.

Stefan astub üles looga "Without You" "Eesti laulu" esimeses poolfinaalis 31. jaanuaril.