Sean Combs ja Kim Porter 2005. aastal.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. jaanuar 2019, 15:15

Selgus Diddy laste ema ootamatu surma põhjus

15. novembril leiti oma kodust surnuna 47aastane modell ja näitleja Kim Porter, keda tunti hiphopimogul Sean „Diddy“ Combsi kauase elukaaslasena. 
 
 
 
View this post on Instagram

Words can’t explain. Happy birthday #kimporter @ladykp #kimporterday THIS PICTURE SAYS EVERYTHING. 🖤🖤🖤🖤

A post shared by Diddy (@diddy) on

Porter, kellel on Combsiga kolm ühist last, oli enne surma kurtnud gripilaadsete sümptomite üle. Los Angelese koroner teatas reedel, et Kim oli surnud loomulikku surma, mille põhjustas lobaarne ehk krupoosne kopsupõletik. Sel puhul haarab põletik tervet sagarat või mitut sagarikku. 

Koroneri ettekande teatel leiti Porteri magamistoast pudeleid vee ja spordijookidega ning elektrolüüdilahust Pedialyte, samuti kausitäis tomatisuppi. Kim oli heitnud surmaeelsel päeval varakult magama, kuid järgmisel hommikul leidsid lapsed eest tema elutu keha.

 
 
 
View this post on Instagram

I’ll raise our family just like you taught me to. Love you forever!!!! 🖤 I CANT BELIEVE THIS SHIT!!!!!! FUUUUUCCCKKKKKKK!!!!!! Smfh

A post shared by Diddy (@diddy) on

Diddy ja Kimi kaksiktütred on 12aastased. Neil on ka 20aastane poeg, lisaks oli Diddy isa eest Kimi vanemale pojale Quincy Brownile. Kuigi kuulsa paari suhte purustas Diddy kõrvalhüpe ja sohilapse saamine, jäid tema ja Kim sõpradeks.

„Olime enamat kui parimad sõbrad, olime enamat kui hingesugulased,“ kinnitas Diddy pärast Kimi surma.