Kerdo MölderFoto: Aldo Luud
Inimesed
28. jaanuar 2019, 12:54

Mis juhtus? Ansambel Respekt paneb pillid kokku! Kerdo Mölder: see otsus tuli väga raskelt ja pisarsilmis (39)

“Selle aasta suvel 10 aastaseks saav ansambel Respekt lõpetab lõplikult tegevuse," kirjutab bändi solist Kerdo Mölder "Kuuuurija" saatejuhile Katrin Lustile edastatud kirjas.

"Muidugi tuli see otsus väga, väga raskelt ja pisarsilmis - kindlasti on seda ka meie viimased esinemised," kirjutab Mölder. Bändil on plaan anda kuni augustini broneeritud esinemised. "See otsus vaagis mu peas tegelikult juba pea aasta, tundsin pikalt, et pean selle otsuse langetama just seetõttu, et saaksin oma isiklikus elus teha suure kannapöörde."

Jaanuari keskel tuli TV3 saade "Kuuuurija" välja uudisega, et Kerdo Mölder levitab enda kohta meediasse kolmandate isikute kaudu valeuudiseid. Näiteks palus mees ühel tuttaval enda kohta saata uudis selle kohta, et mees oli esinemisel purjus. Selle uudise peale vastas Mölder emotsionaalse kirjaga.

"Palju õnne Sulle, Lusti Katrin – läksidki õnge! Selle nimi on turustamise kõrgeim pilotaaž, ehk "topeltmäng". Kurb ei tasu Lustil kindlasti veel olla, sest kurvaks alles läheb... soovitan Sul ka aktiivsemalt oma seljatagust jälgida, sest ämbritäis vedelat p*ska võib Sulle kraesse lennata ka kõige ootamatumal hetkel – meie mäng ei ole veel lõppenud," kirjutas Mölder.

Tüli on tänaseks päevaks leidnud lahenduse ning härra on vabandanud teleajakirjaniku ees. "Loomulikult annan ma Kerdole andeks. Kes meist ikka ei oleks mõtlematusi ütelnud. Tahan ka öelda seda, et ma teen lihtsalt oma tööd ja vahel elavad inimesed oma viha minu kui sõnumitooja peal välja ja ei näe tegelikult lugu endast. Igal juhul minu respekt Kerdole, kes suutis mehena avalikult vabandada," kirjutas Lust "Kuuuurija" veebilehel.

Popduo Respekt alustas tegevust 1999. aastal, kuid siis ei olnud kollektiivil piisavalt aktiivsust, et muusikaturul läbi lüüa. 2008. aastal taaselustas Mölder bändi tegevuse. Kuni 2015 aastani laulis bändis Jane Kruusmaa. Pärast seda liitus bändiga Rita Liiver. 

 

Õhtulehele teadaolevalt viibib Kerdo Mölder hetkel puhkusel. 

Täispikka kirja Katrin Lustile loe SIIN.