Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 3. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Veeda tänane päev oma pereliikmete seltsis, võimalusel kaasa ka vanem põlvkond. Juhul, kui teie vahel on pingeid, leiate ehk nüüd ühise keele ja räägite asjad selgeks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Proovi uut harrastust, mis võib küll nõuda füüsilist pingutust ja osavust, aga millega edukalt hakkama saamiseks peab ka mõtlemisvõimet rakendama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul on kodus asju, mis on vanaks ja tähtsusetuks muutunud, millest oleks vaja vabaneda. Sa ei pea neid prügimäele tassima. Ürita neid müüa mõnes ostu-müügi keskkonnas.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kasulik oleks pähe tuhisevad ideed kirja panna, sest mõni neist võib teostatavaks ja ka kasu toovaks osutuda. Inimestega juttu vestes kuuled ehk põnevat uudist.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pühendud sellele, et teist inimest mõista ja toetada. Ehk loed tema soove silmist. Hoia meeles, et suhe tähendab võrdsete inimeste liitu, mitte aga eneseohverdust.

Neitsi

23. august – 22. september

Suureneda võib huvi müstika vastu. Kindlasti leiad sel teemal palju põnevat materjali nii netist kui raamatupoest, mõningane kriitikameel oleks aga sellega tutvudes kasuks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Intuitsioon on hea, unenäod võivad olla põnevad ja meeldejäävad. Ehk saad neist isegi mingi hea mõtte, mida reaalses elus kuidagi rakendada saaks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kauged maad ja rahvad, nende kombed ja religioon pakuvad huvi. Võid kas ilmsi või internetiavarustes mõne välismaalasega jutule sattuda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ei ole aeg oma tööelu planeerimiseks, kuid millegipärast on just karjäärialased mõtted su pea vallutanud. Need mõtted ei ole järjepidevad, pähe tuleb ideid, mis omavahel ei sobitu.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ehkki on nädalavahetus ja paljudel kindlasti lõbus koosviibimine plaanis, tuleks alkoholist ja teistest meelemürkidest hoiduda. Need võivad mõjuda tavapärasest tugevamini.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Tunded on segased. Ühel hetkel on sul toimuvast üks arvamus, veidi aja pärast näed aga asju sootuks uues valguses. Loodetavasti ei oodata sinult täna seisukohti tähtsates küsimustes.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võiksid pühapäeva näiteks maali- või keraamikakursusel veeta. Oled siis ise ka üllatunud, kui hästi sul tulevad välja asjad, mida sa pole varem eriti teha proovinudki.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Sul on suured unistused, kas õnnestub need ka ellu viia, sõltub su reaalsustajust ja suutlikkusest asjaajamist korraldada. Aasta sobib enese arendamiseks loomingulise tegevuse kaudu. Tervisesse suhtu kindlasti aupaklikult. Su organism on tundlik, väga ettevaatlik tuleb olla ravimite tarvitamisel. Alkoholist on mõistlikum hoiduda.