Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. veebruar 2019, 22:01

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 2. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ootad oma lähedastelt tähelepanu. Nad on küll su kõrval, aga midagi oleks nagu puudu. Ehk alustad sellest, et näitad ise, kuidas sina neid armastad?

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Info, mis sinuni täna jõuab, et ole kuigi selgesti mõistetav. Sa ei pruugi asjast sotti saada ka siis, kui üritad täpsustavaid küsimusi esitada. Kui keegi abi vajab, paku seda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võid sattuda tähelepanu keskmesse. Keegi ootab, et avaldaksid oma arvamust ning sinule on pööratud hulk ootusärevaid silmapaare. Ehkki esmapilgul näib see ehmatav, pööra olukord enda kasuks!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kaubanduskeskusest hoia parem heaga eemale. Muidu juhtub, et sa ostad endale kokku kotitäie esmapilgul nii vajalikuna näivaid otstarbetuid asju.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tunned huvi selle vastu, kuidas saad ise oma tervist hoida ja parendada. Hea meelega proovid seda, mida pakub alternatiivmeditsiin.

Neitsi

23. august – 22. september

Võiksid täna kuhugi koos sõpradega sõita. Avastage paiku, kus te kunagi varem käinud ei ole. Üllataval kombel võib selliseid kohti leida päris oma kodupaiga külje alt.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mõtled rohkem teiste kui iseenda heaolule. See on sobiv päev näiteks heategevusürituse korraldamiseks, aga see, kellele kogutav raha läheb, olgu enne täpselt paika pandud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Keset laupäeva võib keegi sinuga ühendust võtta ja tööasjust juttu teha. Parimal juhul on tegemist huvitava ja soodsa pakkumisega. Oled ehk kellelegi asjatundlikkusega silma jäänud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võta kallimaga koos ette väike väljasõit, mis pakuks ka veidi närvikõdi. Minge näiteks seiklusparki või avastuskeskusesse. Võiksite koos maitsta eksootilisi toite.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Müstika, salapära ning alateadvuse hoovused pakuvad huvi, samal lainel on nii mõnedki su tuttavad. Pole ime, kui satute koos mõnele loengule või omalaadsele üritusele.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võta midagi ette oma tervise edendamiseks. Ka välimuse eest hoolitsemine tõstab tuju ja parandab enesetunnet. Võiksid proovida mõnda uudset protseduuri.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Maga korralikult välja, hommikutundidel võta rahulikult. Siis aga tee end hästi ilusaks ja mine seltskonda. Tunne rõõmu tantsimisest ja flirdist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Alguse saab rutiinivaba uus aastaring. Unista suurelt, julge olla selline, nagu sa oled! Küllap leiad uudse viisi oma rahalise seisu parandamiseks. Ehk on sul juba ammu olemas salajane plaan, aga see on tundunud natuke liiga veider selleks, et projekti reaalselt ellu viima hakata. Ainulaadsus võib aga just edu tagada.