Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 1. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on palju jõudu selleks, et muudatusi teha. Siiski ei pruugi sa ise seda taibata, õige teeotsa näitab pigem kätte hea sõber. Enamgi veel – ta on valmis sulle abiks ja toeks olema.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ehk oled eelnevalt peljanud tänast kohtumist, näiteks auväärse vanema inimesega. Kohtudes aga hirm kaob, teil on ühiseid jututeemasid ning lihtne on kokkuleppeid saavutada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Lastega ei ole lihtne asju ajada. See, mida sa ütled või soovitad, läheks neil nagu kõrvust täiesti mööda. Hetkeks võid isegi heituda, kuna tunned end saamatu lapsevanemana.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Söögiisu võib olla suurenenud, eriti kui häid roogi pakutakse, on raske piiri pidada. Kui toiduga patustad, võtab pärast maad kahetsus ja rahulolematus iseendaga.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Päev sobib ennem hobidega tegelemiseks kui tööasjade ajamiseks. Tööl kipud end üle hindama ja võtma enda õlule vastutust, mida sa tegelikult kanda ei suuda.

Neitsi

23. august – 22. september

Hästi võib sujuda nende rahaasjade ajamine, mis puudutavad su pere ja kodu. Kindlasti tasuks lähedastega nõu pidada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nii kallima kui pereliikmetega asjade ajamine ei pruugi sujuda, see-eest on aga väga hea päev õppimiseks. Midagi harivat võid teada saada ka ühiskondliku tegevuse raames.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hommikupoole on viivitusi ja takistusi, võimalik ka, et keegi kolleegidest töötab sulle vastu. Päeva edenedes läheb lihtsamaks. Saad infot, mis aitab sul probleemile lahenduse leida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Hoidu rahalistest tehingutest. Kui liigse enesekindlusega asja kallale asud, võib midagi valesti minna, kulud tulevad suuremad kui ette planeerisid.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlus toimib meeldivalt ja sõbralikult, ülemusega on õhtupoolikul lihtsam ühist keelt leida. Kui ilusti räägid, võtab ta sinu planeeritavad uuendused omaks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kuna sa ei tea tegelikke asjaolusid, on võimatu olukordi adekvaatselt hinnata. Paraku kipud aga järeldusi tegema puuduliku info põhjal, mis võib viia solvumiseni.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tekkida võib äkilisi võimalusi, mille enda kasuks pööramiseks tuleb kiiresti otsus vastu võtta ja tegutseda. Tuge ja abi saad eeskätt naissoost sõpradelt ja mõttekaaslastelt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil pannakse sind proovile – et eduni jõuda, peab esmalt takistusi ületama. Tööl tuleb olla järjekindel. Ära lase raskustel end rivist välja lüüa! Kui probleemidest üle saad, avanevad uued uksed, mis avardavad teenimisvõimalusi. Isiklikus elus on loota salasoovide täitumist.