Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 31. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on realistlik arusaam sellest, mis valdkondades sul teadmisi napib, milles end veel täiendama peaksid. Hangi endale vajalikud õppematerjalid või pane end kursustele kirja.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Uute asjade alustamiseks ei ole tänane päev sobiv, küll aga soosib see rahulikku ja läbimõeldud jätkamist juba varasemalt valitud teel.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Ehkki armastuse väljendamiseks on mitmeid erinevaid viise, suudad sa oma kiindumust kõige vabamalt ja loomulikumalt näidata just füüsilise läheduse kaudu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Täna on kaduneljapäev! Võta ette korralik suurpuhastus, tuuluta seejuures korralikult tube. Viska ära kasutud asjad. Kui tahad kevadeks ideaalvormi saada, alusta dieeti.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu isiklikud unistused on sulle kõige tähtsamad. Et aru saada, kuidas nendeni jõuda, tasub heita pilk minevikku. Varasem kogemus õpetab sulle, kuidas praeguses olukorras toimida.

Neitsi

23. august – 22. september

Tänane päev toob veendumuse, et su kõrval on inimesed, kes näevad maailma sinuga sarnasest vaatevinklist. Teil on ideaalid ja soovid, mis suures osas kattuvad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pane suurt rõhku heale suhtlusele kolleegidega. Tähtis pole ainult meeldiv läbisaamine, vaid tõeline üksteisemõistmine ning orienteeritus ühistele eesmärkidele.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui sul on plaanis teha suuri väljaminekuid, siis planeeri! Kogu infot toote kohta, mida osta soovid – võimalik, et erinevates kohtades pakutakse seda väga erineva hinnaga.

Ambur

22. november – 21. detsember

Jõudu on palju, oled lahke ja avatud, valmis tegutsema koos teistega ühiste eesmärkide nimel. Tasub läbi töötada informatsioon, mida juba varem kogunud oled.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oskad teiste inimestega koos töötad. Sul on selged karjäärialased eesmärgid. Praegu oskad väga täpselt märgata, kes on need inimesed, kes sulle nende saavutamisel abiks võiksid olla.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui pereasjad on korras ning sul on võimalus hobidega tegeleda, oled sisemiselt heas tasakaalus ning valmis panustama ka töisel rindel.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Küllap on olulisimal kohal töised eesmärgid või siis laiemalt igapäevaste kohustuste täitmine. Juhul, kui su töö on ühtlasi ka su hobi, tunned end suurepärases vormis olevana.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on isiklik uus aasta, mil tunned end enesekindla ja julgena. Energiatase on kõrge, suudad sel aastal palju ära teha, seejuures ellu viia olulise salajase unistuse. Püüdlusi ei tohiks vaid endale hoida. Su kõrval on inimesed, kes on valmis sind toetada, kellega koos on julge ja turvaline edasi minna. Oska neid hinnata!