Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. jaanuar 2019, 22:00

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 30. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Pead tegema asju, mille jaoks vajad rahu ja vaikust. Kui su võimalik, võiksid töötada kodukontoris, lülitades välja telefoni, sulgeda meilipostkasti ja Facebooki.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päev sobib õppimiseks. Ehkki see, mida täna omandada püüad, ei pruugi otsekohe hästi meelde jääda, sööbivad olulisemad teadmised su mällu tõenäoliselt igaveseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suurepärane päev, et ajada äriasju välismaiste ekspertidega. Suhtlemis- ja võõrkeeleoskus on su trumbid niigi, täna suudad olla ka enesekindel ja tavapärasest kannatlikum.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Su ülemus võib väga nõudlik olla. Niisama loba või kaeblemisega pole vaja tema juurde minna, asjalike ideedega küll. Need rakendatakse tõenäoliselt varsti käiku.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Suhtlemist on palju, eriti just vastassooga. Sellegipoolest ei ole õhus teab mis palju romantikat. Pigem on jutuajamised tõsised ja konkreetsed.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui sul on sugulastega ühiseid kohustusi, siis oleks mõistlik neist nüüd rääkida. Peate jõudma mingile otsusele, kuidas need tööd omavahel ära jagada nii, et koormus oleks õiglane.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tasuks end harida laste kasvatamise ja nendega suhtlemise teemadel. Kui informatsiooni otsid, ei pruugi sa seda küll kergesti leida, ent jõuad lõpuks jälile usaldusväärsetele allikatele.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tegutsed väga läbimõeldult, sa ei kirjuta ühelegi dokumendile alla nii, et ei oleks seda rida realt läbi lugenud. Kui miski segaseks jääb, paljud asjatundjal selgitusi jagada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Huvitavad võimalused ja üllatavad ideed tulevad su ellu kergelt, justkui iseenesest. On sobiv hetk võtta ühendust sõbraga, kellega on vaja asjad selgeks rääkida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tahad oma majanduslikku seisu kindlustada, niisiis mõtled raha paigutamisele pikemas perspektiivis. Sinu plaan on ilmselt väga läbimõeldud ja detailne.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Täna suudad hästi intensiivselt vaimset tööd teha. Isegi juhul, kui see on raske ja rutiinne. Kohusetunne kannustab sind, samas oled tähelepanelik, märkad olulisi detaile.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sihile viib järjekindlus ja põhjalikkus. Süvenemine võimaldab sul kriitiliselt vaadata varem tehtud tööd, leida selles vigu ja need parandada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastal oled kahe jalaga maa peal ja tegutsed läbimõeldult. Paned väga täpselt paika, millised valdkonnad on elus tähtsaimad ja millised eesmärgid tõelist pingutust väärivad. Visa töö kannab vilja, eriti juhul, kui saad tegutseda koos vanemate ja kogenumate inimestega. Armuasjad edenevad, ent peidad neid saladuselooriga.