Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 29. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hommikul ei pruugi koostöö teiste inimestega kuigi hästi sujuda. Sina oled kriitiline nende suhtes, nemad aga ei taha sinu mõttekäike sugugi mõista.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Mida rohkem tööl vaeva näed, seda rohkem väsid, lahendust aga ei tule. Tee pikem lõuna ja proovi lõdvestuda. Kui pärast tööpostile naased, lahenevad probleemid justkui iseenesest.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Väga hea aeg spordiga tegelemiseks, ka võistlustel osalemiseks. Tunned end füüsiliselt võimekana ja tahad oma jõudu ka teistele demonstreerida.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tasub eelarve üle vaadata ja mõelda raha paigutamisele. Kui näed soodsat võimalust olulise tehingu sooritamiseks, siis tegutse nüüd ja kohe!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tunne, et mõtled kaaslastega samas suunas, annab tegutsemisele hoogu juurde. Tasub arvamust avaldada, infot jagada. Ka keerukatele probleemidele leiate ühiselt lahenduse.

Neitsi

23. august – 22. september

Pidev tegevuses olemine ei väsita sind vaat et üldse, kuna asjad laabuvad kiiresti ja kenasti. Iga edusamm aga suurendab motivatsiooni veelgi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna tasuks energia suunata koduste probleemide lahendamisele. Ehk on mingi asi juba pikalt oodanud, et aega võtaksid ja ära teeksid.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hommikul võid sõprade kaudu saada väärtuslikku infot. Pärastlõunast pöördub tähelepanu pigem kodusesse sfääri. Oled tahtmist täis, et oma lähedaste ja kodu heaks midagi teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Näed nüüd seoseid minevikus toimunud sündmuste ja suguvõsa varanduslike asjade korralduse vahel. Võib-olla saad täna hästi varjatud saladuse jälile.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tekkivad võimalused tuleb kiirelt ära kasutada, sest praegused energiat andvad astroloogilised mõjud on lühiajalised. Alusta uusi asju ning tõmba kaaslased endaga koos tegevusse!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Hea päev, mil energiatase on kõrge ning suudad palju praktilisi asju korda ajada. Kui sul on käsil juriidiliste küsimuste lahendamine, alusta sellega hommikul esimese asjana.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Jõudu on palju, valitseb optimistlik meeleolu. Kui võimalik, tegele nende asjadega, mis sulle kõige rohkem rõõmu ja loomingulise eneseväljenduse võimalust pakuvad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algav eluaasta annab võimaluse nii tööalaseks edu saavutamiseks kui isikliku õnneni jõudmiseks. Ole vaid julge, haara kinni sellest, mida sulle pakutakse! Kui teed palju tööd, on ka palk vääriline. Pealiskaudseid suhteid ei maksa luua, armastus nõuab tööd. Et tekiks usaldus, tuleb kallimaga rääkida ka varjatud valust.