Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 28. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võib tekkida erimeelsusi vanema põlvkonna sugulastega. Sinu mõttemaailm tundub nende jaoks veider, sinu sihid ei paista neile realistlikud. Nad on sinu pärast lihtsalt mures!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui su igapäevatöö on seotud ilu ja moega või on loominguline, siis sujub kõik lausa ideaalselt. Saad oma fantaasiat rakendada, suudad kinni pidada ka tähtaegadest.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled oma pereliikmetega sarnasel emotsionaalsel lainel. Avameelsed vestlused ja südamepuistamised sujuvad, võib-olla avaldatakse sulle mingi saladus.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tuleb esile hoolivus vanemate või teiste lähisugulaste vastu. Saad aru, et ilma nendeta ei oleks sa hetkel see, kes oled. Iga õpetus ja kogemus on kasuks tulnud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Päev toob loomingulist momenti su igapäevastesse askeldustesse. Märkad rutiinsete tegevuste juures uusi nurki. Suurenenud on tahtmine oma välimuse ja tervise eest hoolitseda.

Neitsi

23. august – 22. september

Sõnad, mida täna kallima suust kuuled, puudutavad sügavalt su hinge. Need haakuvad sinu jaoks kuidagi minevikuga, toovad mälestused kirkana praegusesse hetke.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sul võib olla tahtmine oma tunnete väljendamiseks kallimale midagi osta. Pigem paku talle romantiline elamus. Arvesta, et ilusad sõnad mõjuvad tugevamalt kui ilusad asjad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sulle loomuomane tundlikkus lööb täna eriti välja, mistõttu suure tõenäosusega eelistad omaette olla, et asjade üle vaikselt mõelda ja tundeid analüüsida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev on loodud romantikaks! Kui sul ei õnnestu hommikust õhtuni armsamaga koos olla, siis võta vähemalt aega, et minna temaga koos heasse restorani lõunat sööma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Üsna hea hetk kelleks, et kosmeetikapoes käia. Ehk leiad enda jaoks toote, mis parandab nii enesetunnet kui väljanägemist. Muidugi juhul, kui selle mõjusse usud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Oled tavapärasest tundlikum, sellest on kummalisel kombel kasu ka kuivade faktide tõlgendamisel, märkad huvitavaid seoseid. Sõprade ideed on ootamatud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Loominguline töö sujub hästi. Sulle meeldib sõnaseadmine, isegi kui sa selliste asjadega tavaliselt ei tegele, võid täna luuletada või mingi ametliku kirja riukalikult sõnastada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel eluaastal paned tublisti rõhku oma välimusele, sest see lisab enesekindlust. Naudid väga, kui vastassoolised sulle imetleval pilgul järele vaatavad. Ametialaselt on aasta väga perspektiivikas. Kui mõtled suurelt ja tegutsed väsimatult, siis saavutad kõik, mida tahad.