Kare Kauks Eesti Muusikaauhindade galalFoto: Erlend Štaub
Tele
25. jaanuar 2019, 20:00

VIDEO | Kare Kauks EMA galal esinemisest: ma ei olnud hinges selleks üldse valmis (10)

„Ma olin lava taga vaikselt peidus ja ei tohtinud oma nina välja pista. Nii kahju, et ma kogu kontserti pealt ei näinud. Ma ei olnud hinges selleks üldse valmis, mõtlesin, et tulen ja laulan oma loo ära, aga ma olen Eesti rahval ikkagi meeles,” rääkis Kare Kauks „Ringvaates”, et nautis Eesti Muusikaauhindade galal esinemist.

„Ma olin lihtsalt nii liigutatud, et isegi praegu rääkides on mul külmavärinad. Ma tõesti ei oodanud seda. Ma ei saanud kahjuks üldse tänada, nii et tahan teha sügava kummarduse inimeste ees, et nad on läbi aastate mind nii kaugele toonud ja et olen neil veel meeles,” sõnas Kauks.

Kare tunnistas, et mõtles pikalt, enne kui võttis EMA galal esinemise pakkumise vastu. „Ma ei ole aastaid laulnud, eriti veel Mahavokiga. Kui ma seitse aastat tagasi ei saanud tervise tõttu Mahavoki 30. aastapäeval kaasa teha, siis osales mu tütar. Siis tegin otsuse, et kuna tervis ei ole kõige parem, siis nüüd vist aitab. Kuid siis läks vahepeal jälle paremaks ja isegi plaanisime midagi linti teha,” meenutas ta.

Kauks sõnas, et oma vanu esinemisi talle vaadata ei meeldi. „Olen enese suhtes liiga kriitiline ja võib-olla liiga analüüsiv.”