Inimesed

PIDU VENE MOODI: Tatjanapäeva puhul 10 vene köögi pärlit 

Toidutare, 25. jaanuar 2019, 15:53
Foto: PantherMedia/Scanpix
Venemaal tähistatakse täna traditsioonilist tatjanapäeva, mil üliõpilased pidutsevad, et ränk sess on läbi ning nüüd saab veidi hinge tõmmata. Ajalooliselt olid tatjanapäeva peod väga uhked, restoranides serveeriti vaid parimaid palu ning šampanja ning mõdu voolas ojadena. Kirjanik Anton Tšehhov on koguni kirjutanud, et Moskva joodi tilgatumaks - välja arvatud jõgi, mis oli jääs. Vaatame tatjanapäeva puhul otsa idanaabrite köögi parematele paladele! Edasi vaata SIIT!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee