R. KellyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. jaanuar 2019, 13:00

R. Kelly patupesa lüüakse kohtu otsusel laiali

Arvukates seksuaalkuritegudes kahtlustatav R. Kelly ei tohi Chicago kohtu otsuse kohaselt enam oma helistuudiot elupaigana kasutada.

Ajakirja Rolling Stone andmeil avastasid inspektorid R&B-staari salvestusstuudios koguni 66 ehitusseadustiku rikkumist. Nad olid kohale saabunud anonüümse vihje peale, et äripinnal elab tegelikult kaks inimest sees. Ilmnes, et salvestusstuudios on lisaks mitmele WC-le ka vannid, saun ja aurusaun, köök ja baar, magamistoad ning mitmed katlaruumid. 

NBC Chicago avaldas R. Kelly stuudiost rea pilte, mis paistavad aktiivset elutegevust kinnitavat. 

„Paistab, et inimesed elavad seal, ja nii ei tohi,“ ütles Cooki maakonna kohtunik Patrice Ball-Reed. 

Beyoncé Knowlesi isa Mathew paljastas hiljuti, et tema tütar oli neidudeansambli Destiny's Child päevil R. Kellyga koostööd teinud. Juba siis olnud Kelly renomee nii kahtlane (tal oli seljataga abielu 15aastase lauljatar Aaliyah'ga), et isa ja ema hoidsid teismelisel Beyoncél ja tema bändikaaslastel kullipilku peal, kui nad Kelly stuudios olid. Kelly armastanud salvestada hilisöösel, kuid salvestusruumi kõrval olnud peosaal, kui käis alati pidu. Mathew Knowlesi kinnitusel käis tema toonane abikaasa Tina Knowles tüdrukutega isegi WC-s kaasas.