Bar RefaeliFoto: Reuters/Scanpix
Üritused
25. jaanuar 2019, 14:03

Vau! Eurovisioni lauluvõistluse õhtujuht on supermodell Bar Refaeli (1)

Eurovisioni lauluvõistluse korraldusmeeskond on lõpuks avaldanud, kellest saavad tänavu lauluvõistluse õhtujuhid. Neid on lausa neli, ning nende hulgas on ka Leonardo DiCaprio supermodellist ekspruut Bar Refaeli!

Eurovision toimub Tel Avivis 14., 16. ja 18. mail. Õhtujuhtideks on kaks naist ja kaks meest. Üks õhtujuht on Bar Refaeli. Refaeli on ilmakuulus supermodell. Ta on juhtinud telesaateid, nende hulgas ka Iisraeli versiooni saatest „X-Factor“.

Erez Tal on Iisraeli ringhäälingus KAN kommenteerinud Eurovisioni lauluvõistlust, ning mehel on 25 aastat saatekogemust. Ta on arendanud, produtseerinud ja juhtinud mitmeid populaarseid saateid, nende hulgas on mees 10 hooaega olnud Iisraeli „Big Brotheri“ saatejuht. Lisaks lõi mees televisioonimängusõu „The Vault“, mis müüdi üle maailma 23 riiki. 

Assi Azar on üks Iisraeli populaarsemaid telesaatejuhte. Ajakiri OUT nimetas Assi ka üheks maailma mõjukaimaks geimeheks. 

Lucy Ayoub on üks Iisraeli praeguse aja lubavamaid tõusvaid tähti, kes sai kuulsaks Youtube'ist. Ta oli möödunud aastal Lissabonis peetud Eurovisionil Iisraeli kõneisik. 

Ülevalt vasakult paremale: Bar Refaeli, Eraz Tal, Lucy Ayoub, Assi Azar Foto: eurovision.tv