Alec Baldwin 23. jaanuaril kohtus.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. jaanuar 2019, 16:27

Kohus saatis võõrast meest löönud Alec Baldwini viharavile

Alec Baldwin tunnistas end New Yorgi kohtus süüdi novembrikuises kallaletungis: ta oli parkimisplatsil löönud meest, kes temalt parkimiskoha ära võttis.

60aastane näitleja, kel on oma noore abikaasa Hilariaga neli väikest last, peab New York posti teatel maksma 120 dollarit trahvi ning läbima 22. märtsiks viharavikoolituse. 

USA meedia andmeil lõi varemgi avalike raevuhoogudega kimpus olnud Baldwin 49aastast Wojciech Cieszkowskit näkku nii, et too vajas arstiabi. Tüli tekkis sellest, et Baldwini meelest anastas Cieszkowski parkimiskoha, mis pidanuks kuuluma talle. Nimel olevat keegi pereliige seda talle hoidnud. 

2014. aastal arreteeriti Baldwin ja tal pandi käed raudu, kuna ta oli räusanud vastu politseinikule, kes oli ta tänaval kinni pidanud. Näitleja oli oma jalgrattaga mööda Fifth Avenue'd vastassuunavööndis sõitnud. Isikuttõendavat dokumenti staaril kaasas ei olnud. Hiljem avaldas ta Twitteris maruvihase sõnavõtu ning avaldas politseiniku nime ja ametimärginumbri. Baldwin kurjustas, et New Yorgi võimud on niivõrd rahaahned, et varem heasoovlikuks peetud käitumist võetakse nüüd kriminaalsena.

2011 näidati Baldwinile American Airlinesi lennukis ust, kuna ta oli keeldunud telefonimängu mängimist lõpetamast.