ÜLLATUS-ÜLLATUS: Mitu kaugeltki mitte isuäratava välimusega pasteeti osutusid tegelikult maitsvaks. Ja tõeliselt hõrk võib olla nii mõnusalt tükilise kui ka siidja tekstuuriga pasteet.Foto: Erki Parnaku
Kersti Eero 26. jaanuar 2019 00:01
Juba aastakümneid on eestlasel käinud pasteet argihommikul saia peale ja seisnud ka peolaual. Kergendamaks teie ostuotsust poeriiuli ees, proovisimegi oma järjekordsel pimetestil pasteete. Maksimaalselt võis üks toode koguda 90 punkti. 

Juba aastakümneid on eestlasel käinud pasteet argihommikul saia peale ja seisnud ka peolaual. Kergendamaks teie ostuotsust poeriiuli ees, proovisimegi oma järjekordsel pimetestil pasteete. Maksimaalselt võis üks toode koguda 90 punkti. 

Hüpermarketites seisab reas aukartustäratav hulk pasteedikarpe ja -vorstikesi. Mida võtta, mida jätta?

Kindlasti otsustame proovida iga poeketi oma toodet ning ka Õhtulehe eelmise pasteeditesti võitjat, viimasel toidumessil parimaks pasteediks tunnistatud Maksi&Mooritsa pasteeti murulauguga. Ja kindlasti viimaste kuude müügihittegi. Paraku selgub, et testil kaheksa aastat tagasi parimaks osutunud Nurme Kulinaaria pasteeti ei leia poest juba ammu, aga õnneks teeb AS Arke Lihatööstus endiselt toona teiseks tulnud Karni pasteeti.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99