ÜLLATUS-ÜLLATUS: Mitu kaugeltki mitte isuäratava välimusega pasteeti osutusid tegelikult maitsvaks. Ja tõeliselt hõrk võib olla nii mõnusalt tükilise kui ka siidja tekstuuriga pasteet.Foto: Erki Parnaku
Inimesed
26. jaanuar 2019, 00:01

ÕHTULEHE TEST | Kas pasteet on säästlik saiakate või hõrk amps? (15)

Juba aastakümneid on eestlasel käinud pasteet argihommikul saia peale ja seisnud ka peolaual. Kergendamaks teie ostuotsust poeriiuli ees, proovisimegi oma järjekordsel pimetestil pasteete. Maksimaalselt võis üks toode koguda 90 punkti. 

Juba aastakümneid on eestlasel käinud pasteet argihommikul saia peale ja seisnud ka peolaual. Kergendamaks teie ostuotsust poeriiuli ees, proovisimegi oma järjekordsel pimetestil pasteete. Maksimaalselt võis üks toode koguda 90 punkti. 

Hüpermarketites seisab reas aukartustäratav hulk pasteedikarpe ja -vorstikesi. Mida võtta, mida jätta?

Kindlasti otsustame proovida iga poeketi oma toodet ning ka Õhtulehe eelmise pasteeditesti võitjat, viimasel toidumessil parimaks pasteediks tunnistatud Maksi&Mooritsa pasteeti murulauguga. Ja kindlasti viimaste kuude müügihittegi. Paraku selgub, et testil kaheksa aastat tagasi parimaks osutunud Nurme Kulinaaria pasteeti ei leia poest juba ammu, aga õnneks teeb AS Arke Lihatööstus endiselt toona teiseks tulnud Karni pasteeti.

Edasi lugemiseks: