Inimesed

ÕHTULEHE TEST | Kas pasteet on säästlik saiakate või hõrk amps?

Kersti Eero, 26. jaanuar 2019 00:01

15 KOMMENTAARI

t
Taolised/ 27. jaanuar 2019 20:28
tööstuslikud tooted on räige pettus. Sinna pannagse igasugust sodi ja maitseainetega mängitakse see enamvähem meeldivaks. Tööstus ei tooda teile tooteid vaid endale raha. ja viis, kuidas teilt raha väljameelitatakse, nimetatakse turunduseks.
r
RS2/ 27. jaanuar 2019 18:07
Keskajal oli esimene, hiljem muutus hõrgutiseks.
s
Saiakate? Miks te seda 50 aastat tagasi ei öelnud?/ 26. jaanuar 2019 21:22
Ma olen seda koguaaeg leivale määrinud. Mis nüüd saab? Mind vist päästnud see, et võid alla olen määrinud.
h
Helle ( nimi muudetud )./ 26. jaanuar 2019 20:28
Tere. Ülikooli ajal kursa kaaslane oli Tarvases uksehoidja. Sokutas mind ka ühte toitlustusse lisa teenima. Mis ma seal nägin seda tarkust ei saanud isegi ülikoolis kuue aastaga. Ühesõnaga peale ülikooli ma ei osta kunagi selliseid tooteid pasteedid, süldid, salatid jne. Pasteedi tegemine on ju nii lihtne aga selle eest on minul nii hea mees. Tema sellise tegevuse juurde mind ei lase. Kurgi kapsa soolamine, hapendamine, lihatooted jne. Teiseks tema on tõesti spets. Kena õhtut.
o
Ostan/ 26. jaanuar 2019 19:19
kõik vajaliku pasteedi valmistamiseks lihakarnist ja valmistan pasteeti ise. Poe köökidest valmistatud pasteete küll pasteediks nimetada ei saa. Pange parem mõni teine nimi, näiteks " Kõhulahtisti Selveri, Rimi, Maxima jne moodi "
l
lina/ 26. jaanuar 2019 18:55
Kas nalja tahate teada? Kirjutasin kasutajanimeks "vanamu-tt" ja läks modereerimisele
M
vanamutt/ 26. jaanuar 2019 18:53
Millalgi meeldid Tartu Nurme kohviku pasteet, mida müüdi turuhoones lahtiselt. Selline sõmer ja väga maksane. Hiljem hakkas see suulapse kinni kleepuma -- selge, liiga palju rasva sisse topitud.
m
Minu teada/ 26. jaanuar 2019 17:49
eestlane on pasteeti teinud ja söönud ikka sada aastat kindlasti ja rohkemgi veel . Igakord, kui loomi tapeti, tehti sülti ja pasteeti.

s
Si-asoolikatesttehtud/ 26. jaanuar 2019 17:43
m
26. jaanuar 2019 16:45
Mis neil rupskeil häda on? Loomast ei kõlba midagi siis süüa kui on lastud halvaks minna, rupskid ja ükskõik milline lihakere on roiskunud.
l
Lihameister./ 26. jaanuar 2019 14:35
Tegelikult töötan aastaid Norras polaarvööndis. Hetkel tegutseb paarimees ja ise puhkan ja tegutsen siin. Kulla inimesed kui te teaksite seda eesti elu ja toidu tegemist siis te iial ei ostaks midagi lihatoodetest valmistoodangut. Seal meil vähemalt igasugune rupski anda koertele kes peletavad jääkarusid minema. Siin läheb kõik hakkliha masinast läbi ja müüki. Kui tahad töötada pead suu kinni hoidma. Ülem ütleb, et suu on söömise jaoks mitte mulisemiseks. Tänan ja head isu.
v
Valik/ 26. jaanuar 2019 13:28
Olen Maximast ostnud vorstikujulist Läti pasteeti. Kui ühte toodet liiga kaua tarbid, siis hakkab see ära tüütama. Välja vahetasin ta mõneks ajaks Nõo maksapasteedi vastu.
t
Taluperenaine/ 26. jaanuar 2019 12:46
Näete, keegi solgisööja lasi minu kommentaari kustutada, et kirjutasin pasteeti ei osata teha ja müüakse mingisugust ollust.
t
Tõesti parim on Selveri pasteet, mida kaalu järgi osta. Kõik muu - ei või usaldada./ 26. jaanuar 2019 12:04
j
Jürka/ 26. jaanuar 2019 11:18
Ainuke tõeliselt hea pasteet on Selveri Köögi toode, seda juba aastakümneid.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee