Alec ja Hilaria 2017. aasta sügisel koos Rafaeli ja tema väikevenna Leonardoga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. jaanuar 2019, 16:55

Alec Baldwini poeg (3) pissis oma joogitassi ja oli veel uhkegi

USA superstaari Alec Baldwini abikaasa Hilaria demonstreerib sotsiaalmeedias nende kolmeaastase poja Rafael Thomase joogitassi, millesse poiss oli äsja pissinud.

„Mul on neli last ... mind on raske üllatada, aga see võttis mu sõnatuks," kirjutab 35aastane joogatreener, kel on näitlejaga kolm poega ja tütar. „Rafa oli enda üle nii uhke ja tuli mu juurde ja ütles: „Emme! Ma pissisin tassi!““

 
 
 
View this post on Instagram

Rafa just peed in this cup....like no joke. I have 4 kids....it’s hard to surprise me—and this left me speechless. It goes like this: He was so proud of himself and comes up to me and says: “mommy! I just peed in a cup!” He led me over to this blue sippy cup and sure enough it was filled with warm pee. And he didn’t spill ONE DROP on the floor. I was impressed. Then I was like: do I chastise him? How do you parent here?!?!? So I told him thank you for telling me and that we need to pee in the toilet. Then he backtracked and tried to tell me he actually made me a cup of tea...I guess it was warm, so it was a good try 🤷🏻‍♀️😂. Then he went back to the truth. Oh parenthood!!!

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Uhkusest pakatas ka emasüda: kolmest pojast vanim ei pissinud tilgakestki maha. „Mille pärast ma peaksin teda noomima?“ Hilaria tänas Rafaeli teate eest ja toonitas kempsus käimise vajadust. „Siis ta üritas oma sõnu tagasi võtta ja väita, et ta oli mulle tegelikult tassi teed teinud ... Eks see oli soe kah, nii et kaval nõks,“ muigab Hilaria.