Reet pärastFoto: Jane Faizullin
Tele
23. jaanuar 2019, 22:35

FOTOD | Hambutu ja krimpsus Reet tehti muutumissaates 15 aastat nooremaks (40)

Reet (67) kandideeris muutumissaatesse, sest ei tahtnud enam hambutut suud häbenedes sarnaneda mossis ja tigetseva mutiga. Ta tunnistas otsekoheselt, et kõige parema meelega liiguks ta ringi pimedas, sest iseendaga pole ta kohe sugugi sõber.

Reet ütles enne saadet: „Sisemuses tunnen ennast väga noorena, jalad liiguvad, täitsa normaalselt võin joosta, hüpata, karata, kui vaja. Ja mulle ei meeldi tädid, kes käivad tänaval, ise niisugused tigedad, torssis, torisevad iga asja peale, aga ma tahaks just naeratada, sellepärast ongi mul hambaid vaja!”

Reet esindab neid, kelle kohta öeldakse - vananev ja hambutu Eesti. Just selliseid tublisid inimesi, kes on oma elu pühendanud rasketest oludest hoolimata laste kasvatamisele ja enda elushoidmisele, vahendab TV3 PR- ja turundusspetsialist Kadi Poll saadetud pressiteates. 

Reet on viie lapse ema ja üheksa lapse vanaema. Tugev ja tegus naine ka 67- aastaselt. Rõõmsameelne ja naeruhimuline, kuid võõraste ees ei naeratanud ta kunagi. Reet kartis ka seda, et sellise krimpsus ja hambutu välimusega peletab ta eemale kõik oma üheksa armsat lapselast. Pärast muutumist on ta nagu uus inimene! Vaata pilte ja imesta! Kes ei tahaks endale sellist vanaema?

Reet sai endale saatest järgmise muutumise:

Kogu näo plastika

SMAS-lift

Kaela üleliigse naha eemaldamine

Ninaplastika

Näonaha laserlihvimine

Laserkarvaeemaldus näo piirkonnast

Reet sai ka botuliintoksiinisüstid otsmiku ja silmade piirkonda

Juvederm täitesüstid näo ja huulte piirkonda

Tema nina modelleeriti Juvederm süstiga

Hambakivi puhastamine

Hammaste valgendus

Ülemise ja alumise hambakaare taastamine proteesiga