Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw'na. Foto: Planet Photos/Scanpix
Inimesed
23. jaanuar 2019, 11:40

Sarah Jessica Parker on taas Carrie Bradshaw!

Sarah Jessica Parker õhutas sotsiaalmeedias kuuldusi oma kuulsa tegelaskuju Carrie Bradshaw' naasmisest ekraanile.

„Mu vana sõber. Ta ilmub põgusalt uuesti välja. Tehes koostööd suurepärase kaubamärgiga ja toetades teemat, millest me kõik hoolime,“ kirjutas „Seksi ja linna“ täht oma Instagrami kontol, avaldades videokatkendi, kus ta jälle ehtsa ekstravagantse Carrie'na kõrgetel kontsadel ringi kõpsutab. 

 
 
 
View this post on Instagram

My old friend. She is making a brief reappearance. Partnering with a great brand and supporting a cause we all care about. More to come. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Juba on jõudnud levida kuuldused kolmandast „Seksi ja linna“ filmist, mis on Samantha osatäitja Kim Cattralli tõrksuse tõttu sündimata jäänud. Parkeri värske postitus aga näitab, et Carrie ossa naasmine piirdus ilmselt vaid reklaamklipiga. Stella Artois' reklaam on lavastatud „Seksi ja linna“ kuulsaid avakaadreid matkides.

Veebikülje prnewswire.com teatel on Parker ühendanud käed kuulsa õlletootja Stella Artois' ja heategevusorganisatsiooniga Water.org, et aidata joogiveepuuduse käes kannatajaid. 

„Stella Artois'd juues võimaldad mõnele hädalisele juurdepääsu puhtale veele,“ seletab näitlejanna. „Kui Carriele tutvustataks seda tähtsat ja fantastilist partnerlust ja kampaaniat, ei raiskaks ta kindlasti hetkegi ning paneks oma Cosmo käest ja eelistaks Stellat.“