Chris Brown Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. jaanuar 2019, 10:25

Chris Browni vägistamises süüdistav modell: see oli jõhker ja vägivaldne

Pariisi võimud vahistasid esmaspäeval USA räppari Chris Browni, keda 24aastane prantslanna süüdistab vägistamises. Teisipäeval lasti muusik vabadusse, ilma et talle oleks ametlikku süüdistust esitatud. Kuid väidetav ohver kinnitab, et lisaks Brownile kuritarvitasid teda seksuaalselt artisti ihukaitsja ja kolmaski mees.

Brown (29) ise kinnitab sotsiaalmeedias oma süütust. „See eit valetab!“ kuulutab artist, keda avalikkus mäletab Rihanna kunagise peksjana. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Kuid Chrisi väidetav ohver, 24aastane prantsuse modell Karima kirjeldab Briti ajakirjale Closer oma katsumusi ööl vastu 16. jaanuari. 

Karima viibis enda sõnul Browni hotellisviidis, kus olid ka laulja sõbrad ja veel umbes 15 neidu. Peoseltskond olevat kanepit ja kokaiini pruukinud. Ühel hetkel sikutanud räppar Karima väikesesse garderoobiruumi ja tõmmanud ukse kinni. Seal tuginud Brown neiule kallale. Vägistamine kestnud 25-30 minutit. „Mul on raske üksikasjalikult seletada, mida ta minuga tegi. Aga see oli jõhker ja vägivaldne. Ta ähvardas ja oli agressiivne. Kartsin väga.“ 

Pärast vägistamist nõudnud Karima Brownilt oma mobiiltelefoni tagasi, et lahkuda. Üks laulja sõpradest ilmus välja ning neiu uskus, et ta viiakse koju. Kuid selle asemel oli mees ta magamistuppa viinud, ukse lukustanud ja Karimat seksuaalselt kuritarvitanud. Seejärel olevat Karimat vägistanud ka Browni ihukaitsja. 

„Ma ei tahtnud muud kui koju minna. Kartsin nii väga. Nad olid kolm tugevat, agressiivset ja ähvardavat meest. Ma ei saanud midagi teha.“

Viimaks hakkas Karima nutma, öeldes, et tal on hommikul vaja koolis olla. Brown loovutas talle lõpuks telefoni ja modell sai lahkuda. Kaks päeva hiljem pöördus Karima politseisse. „Ma ei tahtnud, et nad teiste tüdrukutega samamoodi käituksid. Chris Brown on enda arvates seadusest kõrgemal, aga nii see ei ole. Ma lähen lõpuni välja,“ tõotab ta. 

Mullu väitis keegi naine, et ta oli langenud Browni kodus peetud narko- ja napsiküllasel peol vägistamise ohvriks. Naise väitel võeti temalt enne pidu mobiiltelefon. Seejärel olevat Browni sõber Lowell Grossom juunior ja keegi naine teda korduvalt vägistanud.