Chris Brown 17. jaanuaril Pariisis Yohji Yamamoto meesterõivaste moešõu esireas.Foto: Laurent Vu/SIPA/Scanpix
Inimesed
22. jaanuar 2019, 13:32

Chris Brown vahistati Pariisis, kahtlustatuna vägistamises (5)

Rihanna vägivaldse ekskallimana tuntud Chris Brown arreteeriti Pariisis. BBC Newsi teatel kahtlustatakse teda vägistamises.

24aastane naisterahvas väidab, et Brown (29) vägistas ta oma hotellitoas 15. ja 16. jaanuari vahelisel ööl. USA muusik on Pariisis viibinud seoses sealse moenädalaga. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Väidetav ohver tutvus Browniga enda sõnul Le Crystali nimelises klubis. Brown ja veel kaks meest olevat naise ja tema sõbranna kutsunud Browni hotelli Mandarin Oriental. Seltskond suunduski sinna, kuid muusiku viietärni-numbrituppa jõudnud naine juba ilma sõbrannata.

Browniga kahekesi jäädes olevatki naine seksuaalrünnaku ohvriks langenud. Daily Mirrori teatel on lisaks Brownile kinni peetud ka ülejäänud kaks meest. 

TMZ.com avaldas 10 aastat tagasi foto läbipekstud näoga Rihannast. Foto: AP/Scanpix

Kümme aastat tagasi, 8. veebruaril 2009 tekkis Brownil autos tüli oma toonase sõbratari Rihannaga. Ta peksis neiu läbi. Ehkki algul ei tunnistanud Brown end kohtus süüdi, võttis ta viimaks omaks süü nii peksmises kui ka ähvardamises ning pääses viieaastase katseaja ja ühiskasuliku tööga. 2013 võttis Rihanna ekskallima tagasi ning kinnitas, et nende suhe on tundmatuseni muutunud, kuid õige pea läksid nad lahku.

2011 tekkis Brownil armulugu modell Karrueche Traniga, kelle juurde ta pärast teistkordset lahkuminekut Rihannat naasis. Lahku mindi 2015, kui ilmnes, et Brown on teiselt naiselt lapse saanud. 2017 määras kohus Brownile Trani suhtes lähenemiskeelu, sest Trani väitel oli muusik teda tappa ähvardanud.