Jack P Shepherd mullu juunis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
22. jaanuar 2019, 12:40

VIDEO | Briti teletähele istutati pähe 3000 juuksekarva (1)

Briti telesarja „Coronation Street“ näitlejat Jack P. Shepherdit tabas pika kooselu purunemise järel säärane stress ja unetus, et tal langesid juuksed välja. Nüüd demonstreerib ta rahulolevalt juustesiirdamise tulemust. 

Protseduuri tegi kirurg Asim Shahmalak Manchesteris asuvas Crown Clinicus. Jack on tulemuse üle väga õnnelik ja kinnitab, et protseduur on meeste seas üha populaarsem. „See on nagu meeste versioon rinnasuurendusest,“ märkis ta Daily Maili usutluses.  

Shepherd oli juba ammu märganud, et tema pealagi hõreneb. Ent viimase aastaga läks asi tema sõnul õige hulluks. Jack usub, et juuste väljalangemist põhjustas stress. Ta oli pärast 15aastase armusuhte purunemist ahastuses ja kannatas unetuse all, kirjutab Manchester Evening News. 

Jacki pealagi muutus nii hõredaks, et näitleja ei suutnud end enam ekraanilt vaadatagi. „Üks mu sõber käis juustesiirdamisel ja nägi pärast nii hea välja, et ma ei tundnud teda äragi. Ta ütles end kahetsevat, et seda varem ette ei võtnud. Nii et mõtlesin: kui ma seda tõesti kavatsen teha, siis pean kohe tegutsema. Siis saan tulemusi kauem nautida.“