Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. jaanuar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 27. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Hea päev suhtlemiseks, kaaslastelt nõuannete küsimiseks. Su kallim näeb asju realistlikult, samas on sõbrad valmis uusi ideid välja käima. Räägi inimestega ja kõik laabub!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ühest küljest ole varmas märkama võimalusi edasi arenemiseks. Samas tuleb mõelda, millised on ohud ja kas pead uusi väljakutseid vastu võttes millestki loobuma.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Näed võimalusi karjääri edendamiseks, aga pead tõdema, et su praegustest teadmistest ja kogemustest napib järgneva sammu tegemiseks. Sul tuleb oma teadmisi täiendada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap on sind kutsutud nii mõnelegi üritusele või isegi reisile. Proovid võtta maksimumi, ehkki millegi kasuks otsustades on tõenäoliselt vaja kellelegi ka ära öelda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui otsid, näed võimalusi, mismoodi ühendada hobi ja töö, kellelt seejuures abi ja nõu saada. Palju raskem on aga töö ja pereelu tasakaalu seadmine.

l Neitsi

23. august – 22. september

Täna võivad kallid kodused sulle üllatuse valmistada. Või on ehk sul endale nende jaoks midagi põnevat varuks? Minevikus planeeritud tähtsad tegemised tuletavad end meelde.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Näib, et oled aru saanud, mis on su suurim eesmärk. Kõik tundub selge ja ilus, maailm paistab su püüdlusi toetavat. Ehk õnnestubki ühendada haridus, hobid ja töised pürgimused.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul tekib täna õige rutiinivabu mõtteid. Paljuski inspireerivad sind selleks kaaslased. Mõned neist aga hoiavad jällegi silma peal, et mõttelend liig kõrgeks ei läheks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Pühapäevasel hommikul turgatavad ühtäkki pähe väga materialistliku iseloomuga mõtted. Tekib ehk idee, kuidas leida või ise luua endale suurepärane lisaraha teenimise võimalus.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pereringis tähtsate asjade arutamiseks sobiv päev. On tavapärasest lihtsam teistega ühele lainele saada, nii on võimalik ka keerulisi teemasid rahumeelselt käsitleda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtted on paratamatult tähtsate tegemiste, nii ühiskondliku töö kui ka karjääriga seonduva lainel. Võib-olla vedeled rahulikult kodus, aga planeerid mõttes muudkui tulevikku.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sobiv päev oluliste teemade arutamiseks lähedaste inimeste ja sõpradega. Igaühel teist võib ju oma veidike erinev vaatenurk olla, aga need vaated täiendavad üksteist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on aastaring, mil on võimalik palju positiivset saavutada mitmes vallas. Karjäärialane edu on tulemas juhul, kui oled korraliku eeltöö varasemalt juba ära teinud. Pead ka silmas pidama, et töise ja koduse elu vahel valitseks tasakaal. Lähedasi inimesi töiste teemadega rassides unarusse jätta ei tohi.