Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. jaanuar 2019, 22:05

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 26. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled tundlik ja kahtlustav. Sa nagu usaldad oma kallimat, aga samas närib su hinge armukadeduse uss – mida ja kellega teeb ta sel ajal, kui ta sinuga pole?

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Seksuaalsuhted on täna väga olulised. Kui oled õnnelikus suhtes, võite täna kallimaga linade vahel lausa ekstaasi jõuda. Keerukam on lugu, kui oled üksinda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Parem kui saaksid täna olla koos armastatud inimesega, tehes täiesti igapäevaseid asju. Ühised kohustused ja pingutused mõjuvad liitvalt.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunnetest haaratuna võid leida, et parim viis leegitseva armastuse väljendamiseks on armsam kallite kingitustega üle külvata. Tõttöelda pole see aga päris see, mida ta ootab.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ehkki on laupäev, on mõtted töö ja karjääri teemade juures. Võib-olla jäi sel nädalal midagi tegemata, või siis kolleegiga puhkenud sõnasõda rahumeelse lahenduseni viimata?

Neitsi

23. august – 22. september

Kui sul on pere, tasub tänane päev kindlasti pereringis veeta. Võimalik, et jutuks tulevad tõsised, kauge mineviku, saladuste ja sügavate tunnetega seotud teemad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

See, mida oled kaua aega südamepõhjas salajas hoidnud, ei taha nüüd enam kuidagi varjul püsida. Sind võib vallata tung armastust avaldada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Aeg sobib pidutsemiseks ja lõbutsemiseks. Seltskondlikul üritusel võid kohata kedagi, kes su südame kiiremalt põksuma paneb. Ta võib (aga ei pruugi!) olla su hingesugulane.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sind tõmbab tugevasti vastassooliste poole, kes ei ole mitte ainult ilusad, vaid on ka targad. Keegi võib sind vaimustada oma teadmistega religioonist ja filosoofiast.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Atmosfäär on plahvatusohtlik, seega tuleb sul jälgida, et ei sina ise ega inimesed su lähedal tikku ei tõmbaks. Eriti kergesti võib lahvatada armukadeduse leek.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui vara ärkad ja tegutsema asud, võib päev alata konfliktiga. Eriti naisterahvastega on probleemid kerged tekkima. Õhtupoole aga pakub armuelu tõelist naudingut.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päev (aga võib-olla hoopis öö) toob romantilisi üllatusi. Keegi, keda oled aastaid sõbraks pidanud, võib tunnistada, et tegelikult on ta sinusse juba ammusest ajast armunud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on uus, tundeküllane aastaring. Selles ajajärgus on saladuslikkust, romantikat ja kirge. Võid väga sügavalt armuda, ent tee harmoonilise suhteni ei ole lihtne. Tuleb ületada hirme, saada hakkama enda, aga võib-olla ka teiste emotsioonide suunamisega. Tööasjus tuleb uusi võimalusi pakkuv, aga muutlik aasta.