Saara Aalto 2018 aastal Eurovisioni lauluvõistlusel LissabonisFoto: Vladimir Astapkovich / Scanpix
Inimesed
20. jaanuar 2019, 14:24

Võimas! Soome laulusensatsioon Saara Aalto liitub Spice Girlsiga (8)

Briti tabloidi The Sun andmeil on pakutud Soome laulusensatsioonile Saara Aaltole võimalust liituda 90ndate menubändiga Spice Girls, kes lähiajal plaanib võimsa comebacki teha ja kontserttuurile läheb.

Pakkumine tehti soomlannale, kuna vürtsitüdrukute taasühinemisega ei olnud nõus liituma Victoria Beckham ehk Posh Spice. Aaltole pakuti nii-öelda viienda bändiliikme rolli. 

"Kuna Victoria Beckham keeldus osalemast sel suvel Spice Girls'i kokkutulekuturniiril, on pakutud välja Katy Perry, Adele ja teisi superstaare, kes võiks liituda Poshi asemel. Aga selgub, et Mel C on Aaltole juba esinemispakkumise teinud - vähemalt osa suvest, kirjutab tabloid.

The Suni reporter ütleb, et Saara nimetab end suureks Spice Girlsi fänniks ja on väga põnevil eelolevate kontserdite pärast.

"Nad tahavad tuurile viiendat liiget. Kas see on reaalne küsimus," ei suutnud Aalto pakkumist uskuda. "Posh oli minu lemmik Spice Girl, kuid tal polnud seal palju laulda," sõnas soomlanna.

Neli viiest vürtsitüdrukust planeerivad sel suvel menubändi taasühinemist, mis hõlmab endas kuut staadiokontserti. Saara Aalto astub üles osadel kontsertidel.

Aalto nimi ei ole brittidele sugugi võõras. Soomlanna sai Suurbritannias tuntuks pärast edukat osalemist Suurbritannia talendisaates "X-Factor". 2018. aastal esindas 31aastane lauljanna Soomet Eurovisioni lauluvõistlusel.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe siit.