Tigran GevorkjanFoto: Alar Truu
Inimesed
18. jaanuar 2019, 17:43

Endine tööandja väidab, et Tigran Gevorkjan on talle ligi 7000 eurot võlgu (16)

Endine tööandja on koomiku Tigran Gevorkjani avalikku häbiposti pannud, sest viimane põikleb võla tasumisest eemale.

Internetti ilmus lehekülg gevorkjan.ee, kus on kuupäeva täpsusega kirjeldatud, milline ootamatusi täis teekond tabas heausklikku ettevõtte juhatuse liiget, kes Gevorkjanile 7000 eurot laenas. 18. jaanuari seisuga oli Gevorkjan võlgu olnud juba ühe aasta ning 307 päeva. Pärastlõunaks oli veebileht eemaldatud.

"Tema olla jäänud mingitele halbadele inimestele (allilmast) võlgu, kes ähvardasid selle võla kättesaamiseks pöörduda tema perekonna poole, sh ette võtta nii vanemad vennad kui ka vanemad. Tigran teatas, et sestap ei suuda ta enam sellise võlakoorma all õieti tööd teha. Inimesed olla kohe väga halvad ja samal ajal kui tema oma muret mulle kurdab, võib tema perekonnaga olla juba midagi juhtunud," kirjutas ettevõtte juhatuse liige kodulehel.

Arvatavasti on tegu firmaga Eesti Maavara, sest nende kodulehel on võlgnike nimekirjas ära märgitud ka Tigran.

Kuigi laenu üleandmiseks tehti isegi kirjalik leping, pole koomik suutnud siiani võlga tagasi maksta. Jaanuari alguses kirjutas Gevorkjan veebilehe omanikule, et on 12. jaanuaril Tallinnas ning valmis esimese osamakse tegema, kuid seda siiski ei juhtunud.

Õhtuleht on kommentaaride saamiseks pöördunud veebilehe gevorkjan.ee tegija ning Tigran Gevorkjani poole.

Tigran sõnas Kroonikale, et ta ei soovi olukorda hetkel kommenteerida ja tegeleb selle lahendamisega. "Produktsioonifirma ja minu vahel on kõik hästi, meil oli omavaheline kokkulepe ja keegi pole minult raha välja sealt pressinud."

"Kui tahate kedagi mustata, siis mustake mind, aga palun jätke minu vennad ja perekond sellest välja," lisas mees.

Eesti Maavarande esindaja väitis Kroonikale, et leht pole kuidagi nendega seotud. Küll aga kinnitas ta, et üürike töösuhe neil Tigraniga tõepoolest on olnud.