Inimesed

Mutionu pidu Eesti restoranides: kasekäsnast saab jäätist, sipelgatest siirupit ja käbidest suppi (2)

Kersti Eero, 19. jaanuar 2019, 00:01
LINNUPESA: Selline söödav silmailu seisab Rannahotelli restorani menüüs. Foto: Silver Gutmann
Mitmel pool saab proovida kuuseokkaid, kasekäsna, männikäbisid, sipelgaid, põdrasamblikku ja muudki metsamaterjali. Kas see on nagu rehepapi-filmis, kus eestlane sööb seepi ja kiidab? „See, kas metsamaterjal lisab roale värvi, struktuuri või maitset, sõltub juba konkreetsest lisandist,“ ütleb Ammende Villa peakokk Mihkel Heinmets. Kui kuuseokkad ja kasekäsn annavad maitset, siis sammal püüab pigem pilku. 

 Sagadi mõisa restoranis pakutakse üheksaeurose eelroana külmsuitsutatud põdraliha karamellitud põdrasamblikuga. Vihula mõisa restoranis La Boheme saab sama raha eest sammalt proovida pohlakastme ja karuterriiniga.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

6. juuni 2019, 10:54
VIDEO JA GALERII | VÕITJA TEADA ! Eestit esindab Euroopa kokkade tippvõistlusel Artur Kazaritski

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee