LINNUPESA: Selline söödav silmailu seisab Rannahotelli restorani menüüs. Foto: Silver Gutmann
Kersti Eero 19. jaanuar 2019 00:01
Mitmel pool saab proovida kuuseokkaid, kasekäsna, männikäbisid, sipelgaid, põdrasamblikku ja muudki metsamaterjali. Kas see on nagu rehepapi-filmis, kus eestlane sööb seepi ja kiidab? „See, kas metsamaterjal lisab roale värvi, struktuuri või maitset, sõltub juba konkreetsest lisandist,“ ütleb Ammende Villa peakokk Mihkel Heinmets. Kui kuuseokkad ja kasekäsn annavad maitset, siis sammal püüab pigem pilku. 

Mitmel pool saab proovida kuuseokkaid, kasekäsna, männikäbisid, sipelgaid, põdrasamblikku ja muudki metsamaterjali. Kas see on nagu rehepapi-filmis, kus eestlane sööb seepi ja kiidab? „See, kas metsamaterjal lisab roale värvi, struktuuri või maitset, sõltub juba konkreetsest lisandist,“ ütleb Ammende Villa peakokk Mihkel Heinmets. Kui kuuseokkad ja kasekäsn annavad maitset, siis sammal püüab pigem pilku. 

 Sagadi mõisa restoranis pakutakse üheksaeurose eelroana külmsuitsutatud põdraliha karamellitud põdrasamblikuga. Vihula mõisa restoranis La Boheme saab sama raha eest sammalt proovida pohlakastme ja karuterriiniga.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99