Müstika

MINIANALÜÜS: Võimule pürib trollide armee? (7)

LISA KOMMENTAAR

22. jaanuar 2019, 15:48
Kus nüüd on alles palju EKRE vastast propagandat kirjutatud.
See parempoolne20. jaanuar 2019, 22:08
on väga sarnane ühele endise võimu agendile.
Analüütikute analüütik20. jaanuar 2019, 08:43
analüüsisin analüüsijat Porkkaanat ja sain tulemuseks-troll!Teda pole googlis olemaski kui ajakirjanikku.Ühed on siis rohkem trollid kui teised?Egas see ajakirjandus meie meelt muuda-kartellierakondi nagunii ei vali!Nende lubaduste järgi oleksime 5 rikkama hulgas,miinimumpalk 1000€,lasterahad oleksid teine 1000€ ja sidrunid muudkui kukuksid taevast....
Ka analüütikud on võltsmoraali mootorid!20. jaanuar 2019, 00:56
Kas see seltskond kommentaariumis, antud hetkel mina kaasa arvatud, erineme millegi poolest nn trollidest. Kribime anonüümselt enda maailmavaatelist teksti. Kahju on sellest, et inimesi lahterdatakse poliitikuteks ja halliks massiks. Poliitikutele aga tõmmatakse müts pähe kui piiratud teovõimega isikutele. Neil on lubatud tegutsega oma heaolu tagamiseks, aga võõra nime all mõtteid avaldada, nagu seda hall mass seda teha võib, ei ole neile lubatud. Küsin, miks? Vastan ka ise. Võltsmoraal on selle nimi. Poliitikud on viinud oma tegevusega ühiskonna seisu, kus võltsmoraal on elu normiks.
valtterile18. jaanuar 2019, 18:44
Miks sa tegeled tühja tähjaga? 10.jaanuari õhtuleht suunas eestimaalasi ostma superhead rohtu põlvevalude vastu. Suunas lausa selle rohu väljamõtlejate lehele kus pika selgitava sõnavõtuga esines doktor Gert Reinsepp -- Nobeli preemia laureaat! FEIK! Pole olemas sellist aga rohi mida apteekidest osta saate või tellida raha eest täitsa saadaval! Lehe reklaamiosakonnast sain vastuse, et pole nende asi! Nii käib raha väljapetmine meie inimestelt.Õnneks politsei vist lõpuks kustutas selle reklaami aga kui palju sellist feiki veel meie ajalehed täis on?
18. jaanuar 2019, 18:21
18. jaanuar 2019, 17:34
Seletage minusugusele rumalale ka mis imeasi tänapäeval on troll. Minu teada oli olemas selline liiklusvahend, mis oli nagu buss aga sõitis vooluga nagu tramm.