Michael Jackson ja Macaulay CulkinFoto: VIDA PRESS
Inimesed
19. jaanuar 2019, 12:00

Macaulay Culkin: mu lapsepõlve ainus normaalne suhe oli Michael Jacksoniga (6)

„Üksinda kodus“ staar Macaulay Culkin kirjeldab värskes podcast'is oma poisipõlvepiinu. Lapstäht nimetab oma isa ilgeks värdjaks ning seletab, miks ta suhtles endast mitukümmend aastat vanema Michael Jacksoniga.

38aastane Macaulay seletab podcast'is „Inside of You“, et kannatas lapsstaarina samamoodi kui Michael Jackson, kes oli esile tõusnud pereansamblist Jackson 5. Avalikkus pani imeks, et Jackson seltsib poisikesega. Kuid Culkin nendib - Michael tundis tema poole tõmmet, sest nad olid sarnase taustaga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

„Lõppude lõpuks on kerge öelda, et see oli veider. Aga ei olnud, sest selles sõpruses oli oma loogika. Me olime sõbrad,“ kinnitab Culkin, kellel enda sõnul polnud toona sõpru. „Mu katoliku koolis ei mõistnud keegi, mida ma läbi elan. Michaelil oli seljataga samasugune minevik ja ta tahtis hoolt kanda, et ma üksi ei oleks,“ vahendab Iltalehti.

Culkini sõnul oli Michael väga lõbus seltsiline. Ta nimetab läbikäimist popikuningaga oma lapsepõlve normaalseimaks inimsuhteks. Oma isa Kitiga pole Macaulay 23 aastat suhelnud. „Ausalt öeldes oli ta ilge värdjas. Ta poleks üldse tohtinud isa olla.“