Nikki ja CourtneyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. jaanuar 2019, 15:23

Mötle Crüe rokkar (60) saab vaatamata vasektoomiale viienda lapse (5)

Mötley Crüe legendaarne bassimees Nikki Sixx (60) ja tema kolmas naine Courtney (33) valmistuvad esimese ühise lapse sünniks.

Nikki kinnitas rõõmsat uudist ajakirjale People lausa isiklikult. Tema sõnul teeb nüüdse lapseootuse eriliseks see, et ta ei sõida Courtney raseduse ajal tuurile. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courtney Sixx (@how2girl) on

Sixxi (õige nimi Frank Carlton Serafino Feranna juunior) vanemad lapsed on kõik juba täisealised. Viimatisest abielust endise Playboy modelli ja näitlejanna Donna D'Erricoga on muusikul tütar Frankie-Jean Mary (18). Abielust Brandi Brandtiga, kes samuti oli Playboy modell, on Nikkil poeg Decker Nilsson (23), tütar Storm Brieann (24) ning poeg Gunner Nicholas (27).

People märgib, et rokkar saab perelisa, ehkki talle on tehtud vasektoomia. Kui 2007. aasta intervjuus kerkis küsimus, kas Nikki võiks tulevikus operatsiooni kahetseda ning lasta end taas viljakaks muuta, naeris muusik: ta laseks teise lõikuse teha vaid veendumaks, et esimene ikka õnnestus. 

Kuid Courtneyga kohtumine muutis kõik ja Nikki otsustas ümber. „Oleme rääkinud lapse saamisest abiellumisest saadik ja me abiellusime ligi viis aastat tagasi.“