Jeff Bezos koos oma abikaasa MacKenziega mulluse Oscarite järelpeol. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
17. jaanuar 2019, 12:48

Maailma rikkaim mees langes paadunud sarivõrgutaja lõksu? (4)

Maailma rikkaim mees, Amazoni netikaubamaja omanik Jeff Bezos teatas hiljuti, et tema abielu MacKenzie Bezosega on 25 aasta järel lõppenud. Ilmnes, et Jeffil on juba pikemat aega olnud kirglik salasuhe endise Foxi kanali uudistediktori Lauren Sancheziga.

Bezose (54) varandust hinnatakse umbkaudu 120 miljardile eurole. Tõenäoliselt saab MacKenzie (49) lahutuse käigus sellest poole. Temast kujuneb seega maailma rikkaim naine, Jeff aga kaotab maailma rikkaima mehe tiitli.

Us Weekly teatel nähti Jeffi Laureniga (48) restoranis juba mullu aprillis. Kummagi seaduslik abikaasa sai salasuhtele jälile väidetavalt alles sügisel. Bezos on oma südamedaami ilmselgelt hullupööra armunud - miks ta muidu oleks valmis poolest varandusest loobuma.

Kuid Iltalehti kirjutab, et Bezos on paraja portsu otsas - endine teletäht ja nüüdne helikopteripiloot Lauren olla sariarmuke ja saripetja. Eksootilise kaunitari armuelu on olnud ülikirev. Naise endine sõber avaldas New York Postile arvamust, et Jeff on hullumeelne, kui ta Laureni endale seaduslikuks naiseks võtab.

Seljataga vähemalt neli kihlust

Praegu on Lauren abielus Hollywoodi agendi Patrick Whiteselliga, kellega tal on kaks last. Kuid Bezose abielu lõhkujal on seljataga vähemalt neli kihlust. Iseäranis suurt tõmmet tunneb Lauren spordimeeste vastu.  Los Angelese telekanalis praktikandina töötades kihlus Sanchez spordiajakirjanik Rory Markasega. Kuid uut töökohta saades hülgas Lauren mehe. Järgmine kallim oli NFLi täht Tony Gonzales, kellega Laurenil on poeg. 

Varsti aga kihlus Lauren teise Ameerika jalgpalluri, Anthony Milleriga. Miller pajatas New York Postile, et pruut oli talle korduvalt truudust murdnud. 

See kihlus ei jäänud viimaseks. Järgmisena ajas Lauren pea segi "NYPD Blue" tähe Henry Simmonsiga. Nad kolisid Californiasse, kuid New York Posti allika väitel alustas Lauren seal peatselt salaafääri oma praeguse mehe Patrickuga.

Whiteselliga abielluma valmistudes olevat Sanchez võtnud ühendust oma poja isa Tony Gonzalesega. Naine teatanud: kui Tony ta tagasi võtab, jätab ta pulmad ära. Seda siiski ei juhtunud.