TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай) klubis HollywoodFoto: Photo: Maksim Toome
Inimesed
17. jaanuar 2019, 08:21

PEOGALERII | Tantsuparadiis – suurejooneline vene uusaastapidu koos eesti kuulsustega!

Möödunud laupäeval ehk 12. jaanuaril, kui vana kalendri järgi võetakse vastu vene uut aastat, toimus taas linna populaarseim VIP-üritus TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай) ööklubis Hollywood, kus seekord oligi teemaks VENE UUSAASTAPIDU/СТАРЫЙ НОВЫЙ ГОД!

Uue aasta tulekuga saabus ka spetsiaalne üllatusettaste: tõeline aastavahetuse showprogramm Venemaalt –uusaasta laulud ehedas live esituses lauljatarilt Peterburi Music Hallist koos uhke Peterburi tantsushowga.

Kogu öö mängiti vene kuumimaid tantsuhitte residentidelt DJ Bell ja DJ Peterso. Särtsu lisasid imekaunid topless go-go tantsijad ja karkudel animaatorid Peterburist. Lisaks rohkelt valgusefekte, suurejooneline lasershow ja hingematvad dekoratsioonid.

Külalisi ootas ees laviin jaanuari pehmet lund, tants peokuuse ümber, kuldsed šampanjajõed, kingitused, maiused ja palju fantastilisi kostüüme – kõik see oligi kokku tõeline VENE UUSAASTAPIDU!

Vaata suurt peogaleriid!

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub kahe kuu pärast reedel 8. märtsil ja taas Club Hollywoodis, kus linna oodatuim pidu tähistab nii oma kümnendat sünnipäeva kui ka naistepäeva.