Tele
16. jaanuar 2019, 11:09

Venemaa talendisaate finaalist välja jäänud Uku Suviste: tundsin pöidlahoidmist, aga selle pöidlaga kahjuks hääletada ei saa (2)

ETV saates „Terevisioon“ käis külas „Eesti laulu“ poolfinalist Uku Suviste, kes osales hiljuti Venemaa talendisaates „The Voice“. Napilt poolfinaali ukse taha jäänud laulja sõnas rääkis, et kuigi tundis kaasmaalaste pöidlahoidmist, ei ole pöial see, millega hääletada. 

Uku laul „Pretty Little Liar“ on valitud „Eesti laulu“ 24 poolfinalisti hulka ning laulja astub üles teises poolfinaalis, mis toimub 2. vebruaril Tartus. Kuigi kuulus euroblogi Wiwibloggs ennustab Uku Suviste laulule „Pretty Little Liar“ kohta finaalis, uuris saatejuht Katrin Viirpalu lauljalt, kas ta suhtuks sama rahulikult nagu Venemaa talendisaatest väljakukkumisse, kui ei peaks saama „Eesti laulu“ finaali. „Kui ma finaali saan, siis katsun samamoodi jääda rahulikuks. Ega liigne närvitsemine ei aitaks,“ arvas Uku. 

 

Kuigi Ukul läks Venemaa talendisaates „The Voice“ erakordselt hästi ning eestlane jõudis võistluse veerandfinaali 12 laulja sekka, jäi finaaliuks siiski Uku jaoks suletuks. „Ma tundsin seda pöidlahoidmist. Aga selle pöidlaga kahjuks hääletada ei saa.“

 

Uku rääkis saates, et „Eesti laulu“ video valmimiseks oli laulu autoritele antud minimaalselt aega „Eesti laulu“ toimkond on pannud ette, et valmistuksime ette suure produktsiooni reaalsusega.“