Tuuli RoosmaFoto: LAURA OKS
Inimesed
15. jaanuar 2019, 18:02

Tuuli Roosma Eesti Meedia esitatud „Meie aasta“ patenditaotlusest: mina ei ole sellest midagi kuulnud! (34)

Eesti Meedia on esitanud 11. jaanuaril Patendiametile taotluse Tuuli Roosma ettevõttele kuuluva “Meie aasta” kaubamärgi omastamiseks. Roosma ise Eesti Meedia patenditaotlusest teadlik ei ole, vahendab tehnoloogiauudisteportaal Diktor.

“Mina ei ole sellest midagi kuulnud,” kostis ta napisõnaliselt Diktorile. Lisaks “Meie aasta” patendile on Eesti Meedia 11. jaanuaril sisse andnud veel mitmeid taotlusi. Teised menetluses olevad patenditaotlused puudutavad saateid “Laula mu laulu”, “Legendide lahing”, “Hensugusta SHOW”, “Tantsud tähtedega” ja “Väikesed hiiglased”.

Möödunud aasta sügisel esitas Eesti Meedia patendiametile taotluse registreerida enda nimele ka "Kirjandusministeeriumi" kaubamärk - samanimelist saadet tegi aastaid rahvusringhäälingu koosseisu kuuluv ETV. 

Saadet "Kirjandusministeerium" juhtinud Mart Juur kommenteeris tol korral ajakirjale Kroonika, et ei ole Eesti Meedia plaanidega kursis ega tea nimetaotlusest midagi: "Selliste kaubamärkide registreerimine on küll täiesti mõttetu, sest saadet ei tee kaubamärk, vaid inimesed.

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Diktorist.